Лариса Горська: В’ячеслав Кріскевич не керуватиме виробництвом новин на «Інтері»

26 Листопада 2012
5940
26 Листопада 2012
13:17

Лариса Горська: В’ячеслав Кріскевич не керуватиме виробництвом новин на «Інтері»

5940
Контракт з російським консультантом підписаний на два місяці. За цей час він має, за інформацією «Інтера», провести аудит технічної бази каналу
Лариса Горська: В’ячеслав Кріскевич не керуватиме виробництвом новин на «Інтері»

Телеканал «Інтер» підписав з В'ячеславом Кріскевичем двохмісячний контракт на консультаційні послуги . Про це «Детектор медіа» повідомила  директор ТОВ «Національні інформаційні системи» (НІС, новинний продакшн телеканалу «Інтер») Лариса Горська.

 

За словами Лариси Горської,  пан Кріскевич не керуватиме процесом виробництва новин, а управління кадровою та редакційною політикою, як і раніше, здійснює саме вона. Однак вона переконана, що «телеканал «Інтер» постійно прагне до вдосконалення свого ефіру, пошуку нових більш сучасних форм».

 

«Це стосується і одного з основних продуктів каналу - новин. Саме тому був підписаний контракт з В'ячеславом Кріскевичем, який має великий досвід роботи в новинних програмах різних телеканалів», - наголосила пані Горська.

 

Як вона зазначила, основним завданням В'ячеслава Кріскевича є проведення аудиту технічної бази НІС із метою максимального вдосконалення технології процесу виробництва новин.

 

«Ми впевнені, що це дозволить підняти якість наших новин на ще більш високий рівень і тим самим залучити додаткову аудиторію. В'ячеслав Кріскевіч не є, і не буде штатним співробітником НІС, і не буде керувати процесом виробництва новин. По завершенню контракту він повинен надати звіт з аналізом виконаної роботи і чіткими рекомендаціями», - сказала Лариса Горська.

 

Нагадаємо, за інформацією джерел «Детектор медіа» та журналіста «Української правди» Мустафи Найєма, В'ячеслав Кріскевич уже розпочав свою роботу на каналі «Інтер». На сторінці В'ячеслава Кріскевича у Facebook повідомляється про те, що він закінчив Московський державний університет імені Ломоносова (факультет журналістики). Працював директором інформаційних програм телеканалу «Звезда», а  у 90-х роках - на радіостанції «Эхо Москвы».

 

Нагадаємо, у 2009 році на «Інтері розпочав роботу російський консультант  Ілля Канавін, який  відстежував кожен випуск новин. За словами екс-випускового редактора новин «Інтера» Юрія Сидоренка, який залишив канал саме через нову редакційну політику, тоді випускові редактори не мали права ставити у випуск жодного сюжету, якщо він не погоджений з Канавіним.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5940
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Gemorroy
4169 дн. тому
Странно... Назначать человека с журналистким образованием провести ТЕХНИЧЕСКИЙ аудит новостей? Эта девушка хоть поняла, что она сказала? Правда, ей простительно, так как сама госпожа Горская имеет образование строителя, одно из важнейших и полезных в телевизионном направлении. Наверное, это сейчас модно, нанимать профессионала, чтобы он рассказал прорабу, как телевизор делать. Это ж надо? так сразу взять и обосрать свою техническую службу (мол там работают дебилы и сами в технике и технологиях нибумбум), а также и себя родимую. Типа, я со стройки, сама в этом ничего не понимаю, так мне умные люди расскажут как улучшить ТЕХНИЧЕСКОЕ оснащение, чтобы повысить РЕЙТИНГ И СМОТРИБЕЛЬНОСТЬ. Алё, Хорошковский! Зачем Вы назначили в Новости неумейку? Что она у Вас там три года делает? Вы посчитайте, сколько ее неумелое руководство Вам убытков в виде недополученной прибыли принесло. Да я бы её только за это интервью выгнал. Она же Вас как менеджера позорит, такое говоря. Зачем держать такой "непотриб".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду