detector.media
26.11.2012 13:17
Лариса Горська: В’ячеслав Кріскевич не керуватиме виробництвом новин на «Інтері»
Контракт з російським консультантом підписаний на два місяці. За цей час він має, за інформацією «Інтера», провести аудит технічної бази каналу

Телеканал «Інтер» підписав з В'ячеславом Кріскевичем двохмісячний контракт на консультаційні послуги . Про це «Детектор медіа» повідомила  директор ТОВ «Національні інформаційні системи» (НІС, новинний продакшн телеканалу «Інтер») Лариса Горська.

 

За словами Лариси Горської,  пан Кріскевич не керуватиме процесом виробництва новин, а управління кадровою та редакційною політикою, як і раніше, здійснює саме вона. Однак вона переконана, що «телеканал «Інтер» постійно прагне до вдосконалення свого ефіру, пошуку нових більш сучасних форм».

 

«Це стосується і одного з основних продуктів каналу - новин. Саме тому був підписаний контракт з В'ячеславом Кріскевичем, який має великий досвід роботи в новинних програмах різних телеканалів», - наголосила пані Горська.

 

Як вона зазначила, основним завданням В'ячеслава Кріскевича є проведення аудиту технічної бази НІС із метою максимального вдосконалення технології процесу виробництва новин.

 

«Ми впевнені, що це дозволить підняти якість наших новин на ще більш високий рівень і тим самим залучити додаткову аудиторію. В'ячеслав Кріскевіч не є, і не буде штатним співробітником НІС, і не буде керувати процесом виробництва новин. По завершенню контракту він повинен надати звіт з аналізом виконаної роботи і чіткими рекомендаціями», - сказала Лариса Горська.

 

Нагадаємо, за інформацією джерел «Детектор медіа» та журналіста «Української правди» Мустафи Найєма, В'ячеслав Кріскевич уже розпочав свою роботу на каналі «Інтер». На сторінці В'ячеслава Кріскевича у Facebook повідомляється про те, що він закінчив Московський державний університет імені Ломоносова (факультет журналістики). Працював директором інформаційних програм телеканалу «Звезда», а  у 90-х роках - на радіостанції «Эхо Москвы».

 

Нагадаємо, у 2009 році на «Інтері розпочав роботу російський консультант  Ілля Канавін, який  відстежував кожен випуск новин. За словами екс-випускового редактора новин «Інтера» Юрія Сидоренка, який залишив канал саме через нову редакційну політику, тоді випускові редактори не мали права ставити у випуск жодного сюжету, якщо він не погоджений з Канавіним.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY