Ганна Безлюдна створює Федерацію роботодавців медійної галузі

5 Вересня 2012
5855
5 Вересня 2012
18:55

Ганна Безлюдна створює Федерацію роботодавців медійної галузі

5855
Для захисту інтересів власників медіа
Ганна Безлюдна створює Федерацію роботодавців медійної галузі

Директор із зовнішніх зв'язків і комунікації Group DF і віце-президент Федерації роботодавців України Ганна Безлюдна завершує роботу над створенням нового підрозділу - Федерації роботодавців медійної галузі. Про це вона повідомила в інтерв'ю Українському інституту розвитку медіа (UMDI), опублікованому «Детектор медіаю».

 

Наприкінці вересня Федерація роботодавців медійної галузі проведе всеукраїнський з'їзд і почне працювати, як інші подібні громадські організації. «Наша організація створюється в рекордні терміни, тому що колеги швидко відгукнулися на заклик і включилися в процес, і вже зареєстровано 12 регіональних організацій, вісім на підході. Активність дуже висока, як на рівні регіональних, так і національних ЗМІ, оскільки це необхідно всьому ринку», - зазначила пані Безлюдна.

 

На думку Ганни Безлюдної, є всі підстави для визнання того, що медіа - це не набір бізнесів, а самостійна галузь. І потрібні механізми розвитку не просто окремого бізнесу (газет, телеканалів, рекламних агентств), а цілої галузі.

 

Ганна Безлюдна поговорила зі своїми друзями, колегами (власниками і топ-менеджерами різних ЗМІ), і вони підтримали ідею створення організації, яка буде відстоювати інтереси роботодавців - «людей, які розвивають ЗМІ».

 

«Ми не створюємо біржу праці, мова йде про організацію, яка відстоює інтереси бізнесу, інтереси власників. У нас проблеми медіа обговорюються зазвичай у контексті свободи слова.... На економічну складову практично ніхто ніколи не дивився. А саме на ній заснована справжня незалежність медіа. Як може бути, наприклад, газета незалежна, якщо її хтось утримує? Або її ніхто не утримує, і вона вибирає: сьогодні одному продалася, завтра - іншому, потім третьому, п'ятому», - пояснила ініціативу створення федерації Ганна Безлюдна.

 

«Детектор медіа»

 

Фото з архіву «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5855
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей Гузь
4249 дн. тому
Отличная идея - создание федерации работодателей. Надеюсь, теперь они увидят, что им уже 10 лет говорят о нелегальных зарплатах в отрасли, системном нарушении трудовых и авторских прав журналистов, уничтожении социальных гарантий, прописанных в законодательстве и многое другое. И хотелось бы обратить внимание будущего руководителя федерации, что свобода слова - неотъемлемая часть трудовых прав журналиста. Так сказать - экономическая основа его деятельности. А то работодатели часто об этом забывают. Успехов и до встречи на переговорах.
lex
4249 дн. тому
поддержу предыдущего оратора) канала развалила- факт!
Пеле
4249 дн. тому
будь ты проклята!в седьмом колене! Всех уволила,оставила детей интеровцев голодать,воткнуда нож в спину тогда,когда все нуждались в этих копейках,которые платили,я не говорю о топ менеджменте!А сейчас о людях подумала!!!!Уничтожила телеканал Интер,набрав туда вместо профессионало которые строили канал.И набрала вместо них генетический мусор,который окончательно превратил канал в помойку,отстой и посмешище.Згиньл с форума,ине позорься.теме нет места среди людей=ты хуже фашистки и тебя никогда не простят-ты проклята в веках навсегда!Из-за тебя многие умерли ,заболели и потеряли ото горя родственников,из-за того что ты сделала ,предав людей.Список уволенных Безлюдной ,далеко не полной,просто так,чтобы не видеть тех,кто помнит с каким позорм ее вышвырнул покпойный Александр Зинченко за то,что он недосчитался кругленькой суммы за рекламы.Понад 50 працівників інформаційно-аналітичної служби телеканалу "Інтер" написали заяви про звільнення. Про це працівники "Інтеру" повідомили на форумі "Телекритики", повідомляє прес-служба медіа-профспілки. "Телеканал "Інтер" помер. Агонія почалась із закриття циклових програм. Тепер знищили кістяк каналу – службу інформації", – повідомляють журналісти. Так "інтерівці" відреагували на рішення керівництва телеканалу ліквідувати інформаційну службу та на створення продакшн-компанії ТОВ "Національні інформаційні системи", що вироблятиме новини для каналів "Інтер" та К1, а також, для інших каналів, що перебувають в управлінні у АТЗТ "УНТК".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду