detector.media
05.09.2012 18:55
Ганна Безлюдна створює Федерацію роботодавців медійної галузі
Ганна Безлюдна створює Федерацію роботодавців медійної галузі
Для захисту інтересів власників медіа

Директор із зовнішніх зв'язків і комунікації Group DF і віце-президент Федерації роботодавців України Ганна Безлюдна завершує роботу над створенням нового підрозділу - Федерації роботодавців медійної галузі. Про це вона повідомила в інтерв'ю Українському інституту розвитку медіа (UMDI), опублікованому «Детектор медіаю».

 

Наприкінці вересня Федерація роботодавців медійної галузі проведе всеукраїнський з'їзд і почне працювати, як інші подібні громадські організації. «Наша організація створюється в рекордні терміни, тому що колеги швидко відгукнулися на заклик і включилися в процес, і вже зареєстровано 12 регіональних організацій, вісім на підході. Активність дуже висока, як на рівні регіональних, так і національних ЗМІ, оскільки це необхідно всьому ринку», - зазначила пані Безлюдна.

 

На думку Ганни Безлюдної, є всі підстави для визнання того, що медіа - це не набір бізнесів, а самостійна галузь. І потрібні механізми розвитку не просто окремого бізнесу (газет, телеканалів, рекламних агентств), а цілої галузі.

 

Ганна Безлюдна поговорила зі своїми друзями, колегами (власниками і топ-менеджерами різних ЗМІ), і вони підтримали ідею створення організації, яка буде відстоювати інтереси роботодавців - «людей, які розвивають ЗМІ».

 

«Ми не створюємо біржу праці, мова йде про організацію, яка відстоює інтереси бізнесу, інтереси власників. У нас проблеми медіа обговорюються зазвичай у контексті свободи слова.... На економічну складову практично ніхто ніколи не дивився. А саме на ній заснована справжня незалежність медіа. Як може бути, наприклад, газета незалежна, якщо її хтось утримує? Або її ніхто не утримує, і вона вибирає: сьогодні одному продалася, завтра - іншому, потім третьому, п'ятому», - пояснила ініціативу створення федерації Ганна Безлюдна.

 

«Детектор медіа»

 

Фото з архіву «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY