Розинська балотуватиметься у Верховну Раду від партії Ляшка

19 Червня 2012
9501
19 Червня 2012
15:00

Розинська балотуватиметься у Верховну Раду від партії Ляшка

9501
У мажоритарному окрузі в Шевченківському районі Києва
Розинська балотуватиметься у Верховну Раду від партії Ляшка

Телеведуча Наталія Розинська балотуватиметься до Верховної Ради від Радикальної партії Олега Ляшка. Про це повідомляє прес-служба партії.

 

Пані Розинська братиме участь у виборах у мажоритарному окрузі в Шевченківському районі столиці.

 

«У наступному парламенті нам потрібні бійці, які будуть боротися за справедливість. Наталка Розинська, хоч і жінка, але вона продемонструвала країні свій бійцівський характер. За що сильно постраждала», - заявив лідер Радикальної партії, народний депутат України Олег Ляшко.

 

Пан Ляшко вважає, що за всі роки незалежності в Україні не відбулося ротації політичних еліт, тому «старих комсомольців треба гнати в шию і приводити до влади молодих людей з новими поглядами на життя».

 

«Саме до таких я відношу Наталку Розинську. Вона не з тих, хто буде спокійно дивитися на свавілля влади. Це та жінка, яка й без депутатського мандату веде боротьбу з режимом, чого не скажеш про більшість чоловіків-"опозиціонерів" у парламенті», - додав Олег Ляшко.

 

Радикальна партія Олега Ляшка виставлятиме своїх кандидатів по всіх округах у столиці.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - spetskor.dp.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9501
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
4218 дн. тому
Моя хата скраю - вот наша основная беда!!! Все остальное - всего лишь производные.
правда
4327 дн. тому
А партія Ляшка, випадково, не називається "партія дурних нарцисів"? Таку дурепу з її ляшками не те що у парламент, а депортувати з України.
тетя
4328 дн. тому
А как же господин Мельниченко,свадьба,Америка?Свое счастье Розита положила на алтарь "Великої політики"Ах это сладкое слово ДЕПУТАТ,а отсюда и НЕДОТОРКаНІСТЬ.Вот уж будет свобода-хочу дам в дыню ментам,хочу поставлю авто поперек трамвайного пути.я все хочу.я все могу!Господи! не дай бодливой корове рога.
boss
4328 дн. тому
Вешайтесь мусарики ! Розита и Ляшко уже готовят вам КУЗЬКИНУ МАТЬ !
Правдоруб
4328 дн. тому
Який їхав - таку здибав :-))))) Думаю, это будет первый случай в истории, когда кандидат(-ка) на выборах получит отрицательное количество голосов :-)))))))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду