Футбольні хулігани у Варшаві побили журналістів

13 Червня 2012
11571
13 Червня 2012
13:31

Футбольні хулігани у Варшаві побили журналістів

11571
Постраждали як польські, так і російські працівники ЗМІ
Футбольні хулігани у Варшаві побили журналістів

Під час зіткнень польських і російських футбольних хуліганів у Варшаві постраждали журналісти. Про це пише сайт goal.net.ua.

 

Хулігани били кожного, хто зустрічався їм на шляху. Серед поранених були як польські, так і російські журналісти. Над головами працівників ЗМІ літали пляшки, у декого намагалися відібрати камеру, когось штовхали.

 

«Під час урочистої ходи атакували нас російські вболівальники. Однак ми не знаємо, чи можна їх назвати футбольними фанами, їм більше підходить хулігани», - коментує Девід Криштофінський, журналіст польського каналу TVN24.

 

Він зазначив, що деякі журналісти отримали поранення: «Я бачив журналіста з мікрофоном, у якого з голови текла кров», - додав Криштофінський.

 

 

 

Хулігани б'ють журналіста з мікрофоном

 

Злість хуліганів, за словами кореспондента TVN24, була викликана головним чином тим, що їх фотографували і знімали на відео. Тому вони затуляли обличчя руками і шарфами, а голови прикривали кепками.

 

Лише через деякий час поліція відгородила журналістів від уболівальників російської команди.

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Reuters, відео - YouTube

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11571
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Валерий
4334 дн. тому
Самое интересного в этом видео, что польские журналисты САМИ лезли там где могут получить неприятности, по кадрам видно, что их ПРОСЯТ не снимать, " а пошли эти русские подальше" сказали поляки сами себе" - получили то что заслужили. У людей было право не нарушая законов - не афишировать свои лица - поляки-журналисты открыто провоцировали. Делайте вывод сами.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду