Кирило Рубинський став гендиректором EastOne замість Геннадія Газіна

6 Червня 2012
6910
6 Червня 2012
09:44

Кирило Рубинський став гендиректором EastOne замість Геннадія Газіна

6910
Кирило Рубинський став гендиректором EastOne замість Геннадія Газіна

Генеральним директором - президентом керівної компанії бізнесу Віктора Пінчука EastOne  призначено Кирила Рубинського, повідомляє прес-служба компанії.

 

Починаючи з 2 липня до Кирила Рубинського перейдуть усі функції оперативного керування групою.

 

Геннадій Газін, котрий керував EastOne до цього, стане головою ради директорів EastOne і зосередиться на розробці окремих стратегічних ініціатив.

 

До EastOne Кирило Рубинський з 2003 до 2012 р. був членом ради директорів компаній, що належать російській інвестиційній групі «Промислові інвестори».

 

Акціонери EastOne Олена і Віктор Пинчук так прокоментували кадрові зміни: «Назначение Кирилла Рубинского является отражением нашего стремления привлекать к работе наиболее эффективных, опытных руководителей, нацеленных на инновации. За время руководства EastOne Геннадий Газин  проявил себя как эффективный  топ-менеджер. Его опыт и профессиональные навыки на посту председателя совета директоров группы компаний EastOne станут одним из важных факторов ее дальнейшего развития. Мы приветствуем Кирилла Рубинского на должности генерального директора - президента EastOne. Уверены, что его большой опыт стратегического управления, инновационных решений и построения динамичного и эффективного инвестиционного процесса сыграет важную роль в дальнейшем успехе группы EastOne».

 

EastOne - керівна компанія телегрупи StarLightMedia, газети «Факты и комментарии», видавництва «Економіка» та інших активів. Головной офіс розташований у Лондоні, представництва - в Києві та Дніпропетровську.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6910
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду