На Першому стартує телемарафон «Пісня об’єднує нас!»

31 Березня 2012
7414
31 Березня 2012
10:44

На Першому стартує телемарафон «Пісня об’єднує нас!»

7414
На Першому стартує телемарафон «Пісня об’єднує нас!»
Сьогодні, 31 березня, о 12:30 в ефірі Першого національного та телеканалу «Ера» стартує телемарафон національної пісні «Пісня об’єднує нас!». Про це повідомляє прес-служба НТКУ.
 
Участь у проекті візьмуть українські гурти і виконавці, що представляють усі жанри — від української народної до сучасної пісні. Це Ніна Матвієнко, Ані Лорак,
Віталій Козловський, «Дахабраха», «Моторолла» та інші.
 
Мета марафону - «популяризувати Україну та українську пісню у світі, зберегти національну ідентичність, сформувати золотий фонд української пісні, виховати почуття патріотизму у молоді, підтримати українську мову, консолідувати українське суспільство та підтримати молодих виконавців».Продюсери та автори ідеї – Єгор Бенкендорф та Михайло Поплавський.
 
Як повідомляла «Детектор медіа», найдовший музичний телемарафон національної пісні стартував в Інтернеті та цифровій версії Першого Національного 29 березня о 5:30 та триватиме до 19:30 2 квітня 2012 року, впродовж 55 годин без перерви (з трансляцією в Інтернеті – 110 годин). Його мають зафіксувати представники Книги рекордів Гіннеса та Національного реєстру рекордів України.
 
Очікується, що проект збере рекордну кількість учасників — 2012 осіб (артистів, членів знімальної групи, глядачів у студії). 
 
«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7414
Коментарі
20
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
anatolich
4396 дн. тому
Красиво и мощно =) Класс!
gigipop
4402 дн. тому
Есть у нас один прекрасный повод для гордости, Украина очень красиво поет вот и подтверждение)
Roll-troll
4403 дн. тому
Мы это сделали не смотря ни на что! Отличное шоу, спасибо организаторам за это! Рекорд достигнут молодцы!
anatolich
4403 дн. тому
Вітаю!!!
Alex_4000
4403 дн. тому
Авторы идеи молодцы. Поздравляю с победой и жду новых проектов!!
Den Jur
4403 дн. тому
kvitka1, дивилася майже все??? О_о Тебе теж треба в книгу рекордів, як найуважнішого глядача - 110 годин перегляду телемарафону ))) Хоча шоу було, дійсно очей не відвести
Грегос Бженчишишкевич
4404 дн. тому
Хорошая музыка, хорошие исполнители, хороший проект! Молодцы, хорошо постарались!
Svyrydonchyk
4404 дн. тому
ВІВАТ, УКРАЇНО, ВІВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! потрібно віддати должне організаторам, які вложили в цей марафон не тільки час і сили, а й душу!!!!
MasiaVasilevna
4404 дн. тому
Зашибенный проект! Много хорошей музыки. Спасибо организаторам) Для страны это большой шаг вперед)))
Степан
4404 дн. тому
Любите Украину! И все будет хорошо! К новым рекордом!!!)))
kvitka1
4406 дн. тому
Клас, дивилась майже все, дуже круто!
Alexis
4406 дн. тому
Чудове було шоу, побыльше б таких!!!
mikrik2007
4406 дн. тому
Дуже цікавий проект! Сподобалося багато виконавців! Деякі отримали дуже хороший шанс показати себе!
artemko
4406 дн. тому
Он могущий шоумен всем далеко до него,незабываемые шоу только у него получается делать)))многим ещо надо брать прример и подучится у него))а проект только он смог сделать незабываемое шоу!!Украина в книге рекордов и ето главное!!
Чопер
4406 дн. тому
Команда, яка провела цей марафон - молодці! Чекаємо нових звершень!
Степан
4406 дн. тому
Рекорд поставлен, кто бы что там не говорил, а проект был актуальным, цели, которые ставили организаторы, были достигнуты, а это самое главное.) А Поплавский да... делает и будет делать, уверен.) Нравится это кому-то или нет. Не нравится - сделайте лучше;))
Margaritka
4407 дн. тому
грузило Среди выступающих Поплавка не было, а было очень много талантливых украинских исполнителей, которые получили шанс заявить о себе, при чем абсолютно бесплатно. И думаю, они благодарны Поплавку за такой шанс, что бы тут не говорили. Так что давайте лучше порадуемся, что украинцы ставят подобные рекорды! Украина, я тобой горжусь!" :)
нина
4408 дн. тому
спасибо организаторам за украинскую писню
грузило
4408 дн. тому
Предлагаю следующий рекорд - недельную круглосуточную трансляцию песен, программ, телепередая, реклам с участием Поплавского. А лучше уже официально переименовать 1 нац в "поплавок - шоу" под руководствок козачка Бени.
vitalic22
4409 дн. тому
Україно тільки вперед! Побільше би таких патріотів, як Михайло Поплавський! Завдяки таким проектам, як музичний телемарафон ми дізнаємось про талановитих українських виконавців.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду