detector.media
31.03.2012 10:44
На Першому стартує телемарафон «Пісня об’єднує нас!»
Сьогодні, 31 березня, о 12:30 в ефірі Першого національного та телеканалу «Ера» стартує телемарафон національної пісні «Пісня об’єднує нас!». Про це повідомляє прес-служба НТКУ.
 
Участь у проекті візьмуть українські гурти і виконавці, що представляють усі жанри — від української народної до сучасної пісні. Це Ніна Матвієнко, Ані Лорак,
Віталій Козловський, «Дахабраха», «Моторолла» та інші.
 
Мета марафону - «популяризувати Україну та українську пісню у світі, зберегти національну ідентичність, сформувати золотий фонд української пісні, виховати почуття патріотизму у молоді, підтримати українську мову, консолідувати українське суспільство та підтримати молодих виконавців».Продюсери та автори ідеї – Єгор Бенкендорф та Михайло Поплавський.
 
Як повідомляла «Детектор медіа», найдовший музичний телемарафон національної пісні стартував в Інтернеті та цифровій версії Першого Національного 29 березня о 5:30 та триватиме до 19:30 2 квітня 2012 року, впродовж 55 годин без перерви (з трансляцією в Інтернеті – 110 годин). Його мають зафіксувати представники Книги рекордів Гіннеса та Національного реєстру рекордів України.
 
Очікується, що проект збере рекордну кількість учасників — 2012 осіб (артистів, членів знімальної групи, глядачів у студії). 
 
«Детектор медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY