Вийшов перший номер газети ZIK

12 Січня 2012
11847
12 Січня 2012
11:36

Вийшов перший номер газети ZIK

11847
Вийшов перший номер газети ZIK

12 січня вийшов друком перший номер суспільно-політичного тижневика ZIK. Про це повідомляє редакція видання.

 

Нагадаємо, газета стала ще однією структурною одиницею медіахолдингу ZIK, до котрого вже входять однойменні телеканал та інтернет-портал.

 

Тижневик виходить під гаслом «Нова газета у форматі ZIK». Як уже писала ТК, нове видання є газетою журналістських розслідувань, на яких спеціалізуються також телеканал ZIK та інтернет-портал ZIK.ua. Над проектом працює команда під керівництвом головного редактора Олега Ониська, яка раніше працювала в газеті «Інформатор», що мала увійти до медіахолдингу ZIK, однак так і не увійшла.

 

«Газетний тижневик - логічний крок до створення конвергентної системи роботи медіахолдингу ZIK, - розповів генеральний продюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов, - Таким чином ми насамперед розширюємо коло споживачів. Завдання мультимедійної редакції - вироблення якісного контенту одразу для кількох медійних платформ із максимально ефективним використанням журналістської праці. З одного боку, телебачення, газета та сайт об'єднані  у спільний інформаційний продукт, а з іншого - зберігають власні індивідуальні характеристики, радше доповнюючи один одного».

 

Виходитиме газета ZIK щочетверга, ціна - 3 гривні.

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11847
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду