detector.media
12.01.2012 11:36
Вийшов перший номер газети ZIK

12 січня вийшов друком перший номер суспільно-політичного тижневика ZIK. Про це повідомляє редакція видання.

 

Нагадаємо, газета стала ще однією структурною одиницею медіахолдингу ZIK, до котрого вже входять однойменні телеканал та інтернет-портал.

 

Тижневик виходить під гаслом «Нова газета у форматі ZIK». Як уже писала ТК, нове видання є газетою журналістських розслідувань, на яких спеціалізуються також телеканал ZIK та інтернет-портал ZIK.ua. Над проектом працює команда під керівництвом головного редактора Олега Ониська, яка раніше працювала в газеті «Інформатор», що мала увійти до медіахолдингу ZIK, однак так і не увійшла.

 

«Газетний тижневик - логічний крок до створення конвергентної системи роботи медіахолдингу ZIK, - розповів генеральний продюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов, - Таким чином ми насамперед розширюємо коло споживачів. Завдання мультимедійної редакції - вироблення якісного контенту одразу для кількох медійних платформ із максимально ефективним використанням журналістської праці. З одного боку, телебачення, газета та сайт об'єднані  у спільний інформаційний продукт, а з іншого - зберігають власні індивідуальні характеристики, радше доповнюючи один одного».

 

Виходитиме газета ZIK щочетверга, ціна - 3 гривні.

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY