«Датагруп» отримала ліцензію провайдера в Барі

28 Грудня 2011
11874
28 Грудня 2011
13:24

«Датагруп» отримала ліцензію провайдера в Барі

11874
«Датагруп» отримала ліцензію провайдера в Барі

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 28 грудня прийняла рішення про видачу ТОВ «Датагруп медіа» ліцензії провайдера програмної послуги на території міста Бар Вінницької області.

 

Ресурс мережі в Барі становитиме 70 програм на 68 каналах, кількість домогосподарство - 7,5 тисяч.

 

За словами члена Нацради Миколи Фартушного, Нацрада отримала лист провайдера, який володіє ліцензією на мережу, в якій працюватиме «Датагруп», про намір анулювати його ліцензію.

 

Також Нацрада переоформила ліцензію ТОВ «Датагруп медіа» на місто Луцьк у зв'язку зі зменшенням ресурсу до 73 програм на 71 каналі та  збільшенням кількості домогосподарств до 81 тисячі.

 

Власником «Датагруп Медіа»  є ПрАТ «Датагруп» - один із найбільших недержавних операторів фіксованого зв'язку. «Датагруп Медіа» вже володіє ліцензіями кабельного провайдера в низці міст.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11874
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду