Ведучим «Холостяка - 2» на СТБ стане Григорій Решетник

23 Листопада 2011
12029
23 Листопада 2011
17:15

Ведучим «Холостяка - 2» на СТБ стане Григорій Решетник

12029
Ведучим «Холостяка - 2» на СТБ стане Григорій Решетник

Другий сезон реаліті-шоу «Холостяк» СТБ вестиме Григорій Решетник. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Григорій Решетник є співведучим Надії Мейхер у програмі «Неймовірна правда про зірок», а також диктором проектів «Моя правда», «В пошуках істини», «Мосфільм. Невідома версія» та «Паралельний світ».

 

«Від "Холостяка-2" дуже багато очікувань: це задало певну планку в пошуку головного героя, дівчат і ведучого. Це буде нова романтична історія з новими персонажами, які повинні гармонійно виглядати разом. У таких шоу як «Холостяк», ведучий підбирається під характер і образ героя, і для нас важливо, щоб між ними були міцні довірливі стосунки, а Френсіс та Григорій швидко знайшли спільну мову - вже на пробах між ними панувала хороша енергія. Я впевнена, вони стануть гарними друзями, що важливо для шоу», - розповідає Ксенія Бугримова, керівник проекту і головний режисер.

 

У першому сезоні «Холостяка» ведучим шоу був Іван Городецький. «Ми вдячні Вані Городецькому за роботу над першим сезоном і сподіваємося в майбутньому продовжити співпрацю, нам було дуже комфортно з ним», - говорить Бугримова.

Вихід програми «Холостяк» в ефір запланований на весну 2012 року. Герой другого сезону «Холостяка» - 33-річний Френсіс Метью Романов з Великобританії, нащадок царського роду Романових, професійний фотограф.

 

Шоу «Холостяк» - адаптація  американського проекту The Bachelor. За форматом, «холостяк» знайомиться з 25 претендентками, ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них.



Довідка:

Григорій Решетник народився 17 жовтня 1983 року. З 2002 по 2007 навчався в Київському національному університеті культури і мистецтв, Інститут кіно і телебачення, спеціальність - диктор та ведучий телепрограм (журналіст, актор). Отримав диплом магістра з відзнакою. З 2009 року - аспірант того ж університету. Влітку 2008 року Григорій пройшов кастинг голосів телеканалу СТБ і став диктором відразу чотирьох проектів, а незабаром і ведучим.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12029
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду