СТБ запускає реаліті-шоу «Холостяк»

17 Червня 2010
56761
17 Червня 2010
13:13

СТБ запускає реаліті-шоу «Холостяк»

56761
СТБ запускає реаліті-шоу «Холостяк»

СТБ розпочав підготовку до зйомок і відбору учасниць нового реаліті-шоу  «Холостяк» за американським форматом The Bachelor. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Права на адаптацію проекту СТБ придбав у компанії Warner Bros. International Television. Старт проекту заплановано на 2011 рік.

 

За форматом «галантний, симпатичний та матеріально забезпечений» неодружений чоловік шукає жінку своєї мрії. В програмі він знайомиться з 25 претендентками (ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них.

 

У фінальному епізоді головний герой освідчується.

 

За словами керівника проекту Олени Вікторової, головний акцент у шоу робитиметься на романтичних стосунках та розкішних побаченнях. «І Холостяк, і учасниці будуть жити в розкішних будинках, на узбережжі, проводити час у фешенебельних ресторанах, кататись на фантастичних яхтах, їздити на лімузинах, і навіть літати на гелікоптерах та чартерах. А фінальні  епізоди  ми плануємо знімати на екзотичних островах», - наголошує пані Вікторова

 

25 претенденток для участі у проекті будуть обиратись на відкритому кастингу. Незаміжні дівчата, яким виповнився 21 рік, можуть заповнити анкету до 25 липня на сайті СТБ. А от кандидата на роль «Холостяка» обиратимуть на закритому кастингу.

 

The Bachelor виходить на каналі ABC, де вже ввийшло 14 сезонів.

 

Нагадаємо, на СТБ  з минулої осені виходить dating-шоу «Давай одружимось».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
56761
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5054 дн. тому
В Росії це шоу давно вже йде. Знову плагіат. СТБ робить набір сценаристів а продукт показує скопійований.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду