detector.media
23.11.2011 17:15
Ведучим «Холостяка - 2» на СТБ стане Григорій Решетник
Ведучим «Холостяка - 2» на СТБ стане Григорій Решетник

Другий сезон реаліті-шоу «Холостяк» СТБ вестиме Григорій Решетник. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Григорій Решетник є співведучим Надії Мейхер у програмі «Неймовірна правда про зірок», а також диктором проектів «Моя правда», «В пошуках істини», «Мосфільм. Невідома версія» та «Паралельний світ».

 

«Від "Холостяка-2" дуже багато очікувань: це задало певну планку в пошуку головного героя, дівчат і ведучого. Це буде нова романтична історія з новими персонажами, які повинні гармонійно виглядати разом. У таких шоу як «Холостяк», ведучий підбирається під характер і образ героя, і для нас важливо, щоб між ними були міцні довірливі стосунки, а Френсіс та Григорій швидко знайшли спільну мову - вже на пробах між ними панувала хороша енергія. Я впевнена, вони стануть гарними друзями, що важливо для шоу», - розповідає Ксенія Бугримова, керівник проекту і головний режисер.

 

У першому сезоні «Холостяка» ведучим шоу був Іван Городецький. «Ми вдячні Вані Городецькому за роботу над першим сезоном і сподіваємося в майбутньому продовжити співпрацю, нам було дуже комфортно з ним», - говорить Бугримова.

Вихід програми «Холостяк» в ефір запланований на весну 2012 року. Герой другого сезону «Холостяка» - 33-річний Френсіс Метью Романов з Великобританії, нащадок царського роду Романових, професійний фотограф.

 

Шоу «Холостяк» - адаптація  американського проекту The Bachelor. За форматом, «холостяк» знайомиться з 25 претендентками, ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них.



Довідка:

Григорій Решетник народився 17 жовтня 1983 року. З 2002 по 2007 навчався в Київському національному університеті культури і мистецтв, Інститут кіно і телебачення, спеціальність - диктор та ведучий телепрограм (журналіст, актор). Отримав диплом магістра з відзнакою. З 2009 року - аспірант того ж університету. Влітку 2008 року Григорій пройшов кастинг голосів телеканалу СТБ і став диктором відразу чотирьох проектів, а незабаром і ведучим.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY