Володимир Поліщук очолив управління зв’язків з громадськістю МВС України

20 Листопада 2011
14003
20 Листопада 2011
19:12

Володимир Поліщук очолив управління зв’язків з громадськістю МВС України

14003
Володимир Поліщук очолив управління зв’язків з громадськістю МВС України
Начальником управління зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України призначено полковника міліції Володимира Поліщука. Відповідний наказ підписав міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, повідомляє сайт МВС України. Раніше цю посаду обіймала Вікторія Кушнір.
 
До цього Володимир Поліщук був начальником відділу громадських зв’язків ГУ МВС України в Києві. Нині ця вакансія лишається відкритою. «Розглянули 9 претендентів: одні бояться відповідальності, інші не відповідають вимогам. Тож пошуки тривають», - розповів у коментарі ТК пан Поліщук.
 

Володимир Поліщук народився 4 вересня 1963 року, з 1981 по 1983 рік служив у збройних силах Радянського Союзу в центральній групі військ у Чехословаччині. У 1983-1987 навчався у Львівському вищому військово-політичному училищі, хотів вступати на журналістику, але вступив на факультет культурно-просвітницької роботи. 1987-1992 роки - начальник солдатського клубу полку ППО в Мурманській області. У 1992 році повернувся до України, служив у внутрішніх військах Міністерства внутрішніх справ. 1997-2005 - працював у прес-службі внутрішніх військ, з 2004 року став начальником прес-служби, прес-секретарем командувача внутрішніх військ. У 2005 році перейшов на посаду начальника Центру громадських зв'язків (нині - відділу зв'язків з громадськістю) київської міліції. Одружений, син Дмитро - студент Національного технічного університету України «КПІ», відеоінженер телепроектів київської міліції.

   
«Детектор медіа»
 
Фото Павла Старостенка
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14003
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
4539 дн. тому
нормальный, адекватный чувак..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду