Ірина Рубіс призначена в.о. генерального директора «Економіки»

16 Листопада 2011
11662
16 Листопада 2011
16:37

Ірина Рубіс призначена в.о. генерального директора «Економіки»

11662
Ірина Рубіс призначена в.о. генерального директора «Економіки»

Виконуючим обов'язки генерального директор видавництва «Економіка» стала Ірина Рубіс, до цього - головний редактор журналу MMR цього ж видавництва. Про це «Детектор медіа» повідомив голова ради директорів видавництва Станіслав Шум, і відповідне повідомлення вже розміщене на сайті журналу.  

 

Офіційно про це та інші призначення буде повідомлено після зборів власників «Економіки», запланованих на 14 грудня.

 

Пані Рубіс залишиться головним редактором MMR.

 

«Ми обрали Ірину, тому що вона керувала MMR - пілотним проектом, на якому ми тестували наш новий підхід до медіа. Підхід такий: ми розвиваємо бренд, а не окремо журнал чи газету, чи сайт. Це той шлях, за яким, ми впевнені, розвиватимуться медіа в майбутньому: шлях розвитку бренду. І Ірина Рубіс уже знає, як це робити», - пояснив «Детектор медіа» це призначення Станіслав Шум.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», попередній генеральний директор - Евелін Бучацький - пішла з «Економіки» у червні. Обов'язки гендиректора з того часу виконував Станіслав Шум. Нині він залишається головою ради директорів.

 

«Детектор медіа»

Фото - twitter.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11662
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ого
4538 дн. тому
Отличный выбор. Опыт управления людьми - был 1 человек в подчинении. Ира куда ты полезла? Сдается мне, что Шум подставил Рубис, но она этого еще не поняла... от эйфории. Ну ничего, рано или поздно поймет - скорее поздно.
Лала
4541 дн. тому
Да які професійні керівникі будуть працювати з нею?! Який вона керівник?! ММR :-)))) видання, яке не буде читати маркетолог, який поважає себе. Тепер видавництву 100% кирдик.
Журналист
4543 дн. тому
А как по мне, то хуже уже не будет. Как говорится, поживем - увидим. А вдруг все улучшится
ne ZMI
4544 дн. тому
Рубіс - кльова тьотка. В тому болоті вона має навести порядок. Головне для неї - знайти професійних керівників для видань Економіки. Бо там зараз доярки зібрались. Розвалили все. І доять інвестора. А ще пару років назад Інвестгазета, Дело і Топ-100 були потужними брендами.
ZMI
4544 дн. тому
На питання співробітника видавництва, що вона планує змінити в роботі компанії, Рубіс відповіла: "Все буде добре". Змістовна відповідь непрофесіонала. І тут виникає питання не до неї (що взяти з Рубіс, яку ніхто з журналістів не сприймає як редактора), і не до Шума (який за все своє життя не зробив ні одного вдалого проекту - всі його проекти загнулись від його "менеджменту"). Тут виникає питання до керівника Іствану Царькова - хіба він не бачить кого ставить на чолі видавництва? Хіба він перший рік в медіа-бізнесі, щоб цього не розуміти? Або він невдаха-гастарбайтер, який шукає халяву в Україні, або....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду