Film.ua продала DVD-права на військові серіали у франкофонні країни

26 Жовтня 2011
6510
26 Жовтня 2011
10:49

Film.ua продала DVD-права на військові серіали у франкофонні країни

6510
Film.ua продала DVD-права на військові серіали у франкофонні країни

Компанія Film.ua Distribution уклала договір про продаж пакету військових  серіалів у кілька франкофонних країн. Про це повідомляє Media Business Reports.

 

П'ять військових серіалів Film.ua Production  глядачі зможуть побачити у Франції, Бельгії, Марокко, Монако, Конго, Сенегалі, Швейцарії та інших країнах. Кожен з п'яти фільмів - «Третього не дано», «Полювання на Вервольфа», «Паршиві вівці», «Доставити будь-якою ціною» і «Балада про бомбера » - вийде DVD-релізом на території цих країн.

Як зазначається, загальна кількість країн, де компанія Film.ua Distribution знайшла партнерів і уклала угоди про продаж своїх фільмів, наближається до 40. Зокрема, франкофонні країни, на які поширюються права, є такими: Франція, франкомовні регіони Бельгії, Люксембургу, Швейцарії, Монако, Корсики, Андорри; Французькі Антильські острови і Південна Америка (Мартініка, Гваделупа, Марі Галант, Ле-Сент, Ла-Дезіраде, Сен-Бартелемі, Сен-Мартен, Гаїті і французька Гайана); Французька Океанія (Нова Каледонія, Вануату, Уолліс і Футуна); Французька Полінезія (Таїті, Туамоту, Гамбії і Маркізькі острови), Індійський океан (Мадагаскар, Реюньйон, Острів Маврикій, Коморські острови, Сейшельські острови, Кергелен і Майотта); Африка (Алжир, Туніс, Марокко, Буркіна-Фасо, Бурунді, Центральноафриканська Республіка, Гвінея, Джібуті, Мавританія, Народна Республіка Конго (Браззавіль), Республіка Бенін, Республіка Чад, Республіка Габон, Республіка Малі, Республіка Нігер, Республіка Сенегал, Республіка Берег Слонової Кістки, Республіка Того, Руанда, Об'єднана Республіка Камерун, Бурунді, Коморські острови та Заїр).

Крім того, компанія Film.ua Distribution уклала договір про продаж двох військових серіалів - «Балада про Бомбера» і «Паршиві вівці» - на території німецькомовних країн. Після того, як буде зроблений дубляж фільмів німецькою мовою, вони вийдуть DVD-релізом в Німеччині, Австрії та Швейцарії.

 

Нагадаємо, що на міжнародному ринку аудіовізуального контенту MIPCOM 2011 телевізійні права фільму «Балада про Бомбера» купили компанії з Нідерландів і Бельгії, права на DVD-реліз - з Бразилії.

 

Також DVD-права на випуск військових серіалів «Третього не дано» та «Полювання на Вервольфа» на територію Австрії, Німеччини, Швейцарії та Польщі компанія Film.ua Distribution продала у 2009 році.

 

Як писала ТК, військові серіали Film.ua купила китайська дистриб'юторська компанія H.G.C Entertainment Ltd під час міжнародного кіноринку FILMART у Гонконзі, зокрема фільми «Полювання на Вервольфа», «Балада про бомбера», «Третього не дано», «Паршиві вівці».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6510
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду