Директором видавництва Perekhid замість Яни Гореліної призначено Олену Лобову

19 Жовтня 2011
13999
19 Жовтня 2011
20:10

Директором видавництва Perekhid замість Яни Гореліної призначено Олену Лобову

13999
Директором видавництва Perekhid замість Яни Гореліної призначено Олену Лобову

Яна Гореліна пішла з Perekhid Publishing House («Женский журнал», EGO) через «незгоду з інвесторами щодо стратегії розвитку видавничого дому». Про це повідомляє прес-служба холдингу Atlantic Group, до якого входить видавництво.

 

Новим директором стала Олена Лобова, яка до цього очолювала PR-агентство PLEON Talan з моменту його створення у 2005 році. Загалом вона працює в AGL майже 10 років - з 2002 року.

 

Олена Лобова закінчила Київський державний університет імені Тараса Шевченка  і отримала ступінь МВА в Міжнародному інституті менеджменту.

 

 

Замість Олени Лобової керувати PLEON Talan буде Ірина Золотаревич, яка до цього буда директором з роботи з клієнтами.

 

 

 

 

«Елена Лобова будет по-прежнему вовлечена в стратегические проекты PLEON Talan и одной из ее ближайших задач является интеграция возможностей коммуникационного и издательского бизнесов холдинга», - зазначається у повідомленні AGL.

 

Нагадаємо, у вересні Perekhid оголосив про припинення випуску чоловічого журналу EGO. Із жовтня видання виходить лише в інтернет-версії. «Причиною переходу EGO в онлайн є загальна стратегія розвитку видавничого напряму в компанії. Ми націлені на розвиток цифрового паблішингу. Це, зокрема, і наслідок укладеного в липні договору про співпрацю холдингу з видавництвом Meredith», - пояснив тоді «Детектор медіа» один з власників холдингу Сергій Старицький.

 

Тоді ж з неофіційних джерел стало відомо, що Яна Гореліна залишить видавництво.

 

Таким чином, у видавництва залишилося два друкованих проекти - «Женский журнал» і «Женский журнал. Здоровье».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13999
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду