detector.media
19.10.2011 20:10
Директором видавництва Perekhid замість Яни Гореліної призначено Олену Лобову

Яна Гореліна пішла з Perekhid Publishing House («Женский журнал», EGO) через «незгоду з інвесторами щодо стратегії розвитку видавничого дому». Про це повідомляє прес-служба холдингу Atlantic Group, до якого входить видавництво.

 

Новим директором стала Олена Лобова, яка до цього очолювала PR-агентство PLEON Talan з моменту його створення у 2005 році. Загалом вона працює в AGL майже 10 років - з 2002 року.

 

Олена Лобова закінчила Київський державний університет імені Тараса Шевченка  і отримала ступінь МВА в Міжнародному інституті менеджменту.

 

 

Замість Олени Лобової керувати PLEON Talan буде Ірина Золотаревич, яка до цього буда директором з роботи з клієнтами.

 

 

 

 

«Елена Лобова будет по-прежнему вовлечена в стратегические проекты PLEON Talan и одной из ее ближайших задач является интеграция возможностей коммуникационного и издательского бизнесов холдинга», - зазначається у повідомленні AGL.

 

Нагадаємо, у вересні Perekhid оголосив про припинення випуску чоловічого журналу EGO. Із жовтня видання виходить лише в інтернет-версії. «Причиною переходу EGO в онлайн є загальна стратегія розвитку видавничого напряму в компанії. Ми націлені на розвиток цифрового паблішингу. Це, зокрема, і наслідок укладеного в липні договору про співпрацю холдингу з видавництвом Meredith», - пояснив тоді «Детектор медіа» один з власників холдингу Сергій Старицький.

 

Тоді ж з неофіційних джерел стало відомо, що Яна Гореліна залишить видавництво.

 

Таким чином, у видавництва залишилося два друкованих проекти - «Женский журнал» і «Женский журнал. Здоровье».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY