Студія «Бабич дизайн» знімає нову докудраму

1 Жовтня 2011
13724
1 Жовтня 2011
13:17

Студія «Бабич дизайн» знімає нову докудраму

13724
Студія «Бабич дизайн» знімає нову докудраму

Студія «Бабич дизайн», що входить до групи Star Media, знімає нову докудраму «Війна в Кореї». Про це йдеться на сайті продакшну Star Media.

 

Автор сценарію - Артем Драбкін, Володимир Крупник, режисер-постановник - Павло Тупик, продюсери - Валерій Бабич, Влад Ряшин.

 

Докудрама розповість про війну в Кореї 1950-1953 років. Історію цієї війни буде проілюстровано на основі комп'ютерної графіки, ігрових сцен та кінохроніки.

 

Проект охоплює теми внутрішнього конфлікту між Північною і Південною Кореєю, вступу у війну США та інших країн ООН, контрнаступу «Китайських народних добровольців».

 

Зйомки відбудуться у Криму.

 

Прем'єру докудрами «Війна в Кореї» заплановано в Росії на Першому каналі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13724
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мда
4590 дн. тому
Це найактуальніша сьогодні тема! Усю українську історію Бабич уже зняв!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду