АМКУ дозволив «Волі» купити дніпропетровського провайдера «Фальстап»

5 Вересня 2011
14127
5 Вересня 2011
11:28

АМКУ дозволив «Волі» купити дніпропетровського провайдера «Фальстап»

14127
АМКУ дозволив «Волі» купити дніпропетровського провайдера «Фальстап»

Антимонопольний комітет України надав дозвіл ТОВ «Інтернет відео комунікації» з групи компаній «Воля» на придбання частки понад 50% у статутному капіталі ТОВ «Телерадіокомпанія "Фальстап"» (найбільший кабельний оператор Дніпропетровська). Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

 

Нагадаємо, в липні компанія «Воля» оголосила про купівлю ТОВ «ТРК Фальстап» (торгова марка CDC). Тоді повідомлялося, що угоду про концентрацію вже схвалено АМКУ. Сума угоди не розголошується.

 

Як уже писала ТК, американський фонд Providence Equity Partners, котрий є мажоритарним акціонером кабельного провайдера «Воля», розпочав переговори щодо купівлі компанії «CDC Фальстап» у січні 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14127
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду