Невідомі підпалили квартиру редактора «Новин Донеччини» і залишили біля дверей похоронний вінок

31 Липня 2011
13096
31 Липня 2011
20:10

Невідомі підпалили квартиру редактора «Новин Донеччини» і залишили біля дверей похоронний вінок

13096
Невідомі підпалили квартиру редактора «Новин Донеччини» і залишили біля дверей похоронний вінок
31 липня 2011 року близько 14-ї години здійснено підпал квартири журналіста, головного редактора інтернет-газети «Новини Донеччини», голови правління Донецької обласної громадської організації «Донецький інститут інформації» Олексія Мацуки. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

У коментарі ТК Олексій Мацука підтвердив, що невідомі підпалили його квартиру. Двері приміщення хтось підпер важкими мішками, щоб ніхто не міг покинути приміщення, що горить. Палії залишили біля дверей похоронний вінок з надписом «Олексію Віталійовичу від скорботних друзів і подруг». Під час підпалу Олексія в квартирі не було.

«Я був у міліції, написав заяву про загрозу життю і попросив охорону. Вже минуло три години, а реакції поки що ніякої. Також я сьогодні хотів написати заяву до обласної прокуратури, але мені сказали звертатися завтра і спочатку до районної прокуратури», – розповів ТК пан  Мацука.

За словами Олексія, він пов’язує цей підпал із журналістською діяльністю, але наразі нікого конкретно не підозрює. Завтра він планує звернутися до прокуратури.
 
 
 
«Детектор медіа»
Фото Олексія Мацуки 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13096
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сонар
4655 дн. тому
оппа, мацсука снова выпендрился. в донецке его знают как инфантильного позера, говнюка, который использует статус журналиста для своих грязных делишек. сколько раз он шантажировал людей и требовал денег за то, что чего-то не напишет о них. хам и быдло. его не уважают даже коллеги по цеху.
Lith
4655 дн. тому
Если честно, таких контор в Донецке не просто много - очень много. Устанет искать. В любом частном секторе возле любого кладбища чуть ли не у каждого дома на заборе висит вывеска "ритуальные услуги", и спрос видимо есть, и постоянный...
Дед Щукарь
4655 дн. тому
Епть, менты-ментами, прокурорские-прокурорскими, а я бы на месте Мацуки занялся поиском заказчика венка. Ритуальных контор в городе не так уж и много.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду