Тимошенко хоче до Шустера поговорити про газ. У списку гостей її немає

10 Червня 2011
9869
10 Червня 2011
11:58

Тимошенко хоче до Шустера поговорити про газ. У списку гостей її немає

9869
Тимошенко хоче до Шустера поговорити про газ. У списку гостей її немає

Юлія Тимошенко готова взяти участь у найближчій програмі «Шустер. Live». Як повідомляє прес-служба партії «Батьківщина», такий намір екс-прем\'єрки був надісланий Савіку Шустеру листом, датованим 8 червня.

 

«За нашими даними, однією з тем дискусії в ефірі стане перебіг українсько-російських переговорів щодо газових питань. Вважаємо доцільною участь у подібній дискусії Юлії Тимошенко як політика, який двічі очолював Уряд України і має колосальний досвід ведення подібних переговорів», - йдеться у листі прес-служби.

 

«Враховуючи, що в одному з нещодавніх інтерв\'ю ви визнали існування практики, коли правляча політична сила самостійно визначає, кого делегувати на ефір вашої програми, сподіваємося на позитивну відповідь редакції і щодо лідера найбільшої опозиційної партії Юлії Тимошенко», - зауважили в листі в «Батьківщині».

 

Як зазначає прес-служба, станом на ранок п\'ятниці, 10 червня, відповіді від Савіка Шустера прес-служба не отримала.

 

За інформацією сайту «Савік Шустер студіо», серед запрошених гостей на сьогоднішній ефір ім\'я Юлії Тимошенко не значиться.

 

Зазначимо, 10 червня у студії «Шустер. Livе» на Першому національному обговорюватимуть такі теми: Чим Табачник не догодив Президенту? Чи проживе Україна без російського газу?

 

Розцінки на газ і оцінки за управління обговорять: Станіслав Ніколаєнко, міністр освіти і науки України (2005-2007); Михайло Винницький, доктор філософії, директор Докторської школи НаУКМА; Лілія Гриневич, координатор напрямку «Суспільство знань» в «Уряді Змін»; Леся Оробець, народний депутат, «НУ-НС»; Максим Луцький, народний депутат (Партія регіонів); Ольга Айвазовська, голова правління Громадянської мережі «ОПОРА»; Світлана Фабрикант, депутат Одеської міськради, керівник Одеської обласної організації партії «Сильна Україна»; Ігор Лікарчук, доктор педагогічних наук, директор Українського центру оцінювання якості освіти (2005-2011); Анатолій Павленко, ректор Київського Національного економічного університету; Іван Тимошенко, голова Асоціації приватних вузів, ректор університету «Україна»; Сергій Степаненко, ректор Одеського державного екологічного університету; Олександр Голубенко, ректор Східноукраїнського Національного університету ім. Володимира Даля; Марія Олійник, заступник голови Донецької обласної організації ВУТ «Просвіта»; Вадим Колесніченко, народний депутат (Партія регіонів); Петро Порошенко, глава Ради Нацбанку України, Міністр закордонних справ України (2009-2010); Анатолій Гриценко, народний депутат («НУ-НС»), міністр оборони України (2005-2007), лідер партії «Громадянська позиція»; Володимир Фесенко, політичний експерт; Богдан Соколовський, Уповноважений Президента України з міжнародних питань енергетичної безпеки (2008-2010); Валерій Боровик, голова правління Альянсу «Нова енергія Україна»; Геннадій Рябцев, заступник директора науково-технічного центру «Психея»; Андрій Єрмолаєв, Директор Національного інституту стратегічних досліджень; Олександр Морозов, голова правління ВАТ «Ощадбанк» (2005-2007), член ради Центру Разумкова.

 

У кінці програми відбудеться виступ Артема Хоманько, володаря найпрестижнішої нагороди серед жонглерів - Кубка Лукаса.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9869
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду