«Жіноча логіка» на ICTV взяла частку нижчу за середню

9 Березня 2011
15378
9 Березня 2011
14:43

«Жіноча логіка» на ICTV взяла частку нижчу за середню

15378
«Жіноча логіка» на ICTV взяла частку нижчу за середню

8 березня прем'єра програми «Жіноча логіка» на телеканалі  ICTV мала рейтинг 2,64%, частку 7,53% за аудиторією 14-49 (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

У великих містах - з населенням понад 50 тисяч - рейтинг шоу дещо нижчий (2,57%),  а частка вища - 7,82%.

 

Ці показники виявились нижчими за середню частку каналу, адже минулого тижня ICTV мав 8,99% за «Вся Україна» та 8,54% за «50 тис.+».

 

Нагадаємо, «Жіноча логіка» - це українська адаптація формату Pretty Smart компанії Talpa. Проект веде співачка і телеведуча Ганна Седокова, а знімає продакшн-компанія Star Media.

 

За умовами шоу, три пари чоловіків змагаються один з одним у чотирьох турах і суперфіналі. Чоловікам ставитимуть запитання з різних галузей: фізика, механіка, комп'ютерна техніка, географія, історія, військова справа тощо. Вони відгадують, які відповіді на ці ж питання дадуть жінки.

 

Розрахунок показників був здійснений для населення віком 14-49, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу розрахована за період з 28 лютого по  6 березня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15378
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
обдурили сами себя
4804 дн. тому
Посмотрел ради спортивного интереса. Убого. И прежде всего потому, что видно невооруженным глазом, что все девочки - нанятые актриски, которым сказали, как отыгрывать тот или иной вопрос. А играют бездарно. По сути, в проекте надо надо угадать не женскую логику, а логику редактора (редактриссы), которая наварганила сценарий. Возможно, что они даже записали по несколько вариантов ответов девочек и уже на записи "рулили", какой ответ запускать как ВМЗ. Поэтому, когда чувствуешь и видишь эту заданность, живость проекта уходит, интрига сводится на нет и смотреть эти телевизионные потуги неинтересно. Редактура слабая.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду