Танцювальне шоу «Інтера» «Майdан’s» стартує 19 березня

4 Березня 2011
19058
4 Березня 2011
18:29

Танцювальне шоу «Інтера» «Майdан’s» стартує 19 березня

19058
Танцювальне шоу «Інтера» «Майdан’s» стартує 19 березня

«Майdан's» - нове танцювальне шоу каналу «Інтер» - стартує у суботу 19 березня. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

В ефірі проект вийде о 19:00 та 20:30 (до і після «Подробиць»).

 

У першому випуску змагатимуться танцювальні колективи Харкова та Хмельницького. Харків представлятиме хореограф Олександр Євмешкін, а Хмельницький - Сергій Костецький. Переможець танцювальної дуелі визначаться за результатами голосування телеглядачів в прямому ефірі і оцінками авторитетного журі, яке виставляє бали командам за кожен етап змагань.

 

Кожну суботу на «Інтері» в прямому ефірі будуть змагатися по два міста. Пари гравців визначатимуться шляхом жеребкування.  

 

Як писала ТК, шоу телеканалу «Інтер» «Майdан's» вестиме співачка Тіна Кароль. Ім'я другого співведучого поки не розголошується.

 

Як уже писала ТК, у «Майdан's» візьмуть участь команди з 12 найбільших міст України. За допомогою професійних хореографів учасники проекту в кожному місті готують масштабні танцювальні постановки, які будуть представлені на Майдані Незалежності. А глядачі під час трансляції у прямому ефірі обиратимуть найкращу з них.

 

Виробництво проекту здійснюють Star Media та студія «Квартал 95».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19058
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду