«Велика політика» перестала запрошувати журналістів

14 Лютого 2011
18396
14 Лютого 2011
19:08

«Велика політика» перестала запрошувати журналістів

18396
«Велика політика» перестала запрошувати журналістів

11 лютого у студії ток-шоу «Велика політика» на телеканалі «Інтер» були відсутні журналісти, які зазвичай ставлять запитання гостю в першому блоці програми під назвою «Дуже важлива персона». У цьому випуску з гостем - міністром оборони Михайлом Єжелем - Євген Кисельов спілкувався сам на сам.

 

За інформацією «Детектор медіа», надалі в програмі більше не планується участь журналістів.

 

Видозміна формату відбулася ще в попередньому випуску програми. 4 лютого, коли гостем «Великої політики» став міністр освіти Дмитро Табачник, Євген Кисельов зібрав за круглим столом не своїх колег, а критиків і прихильників міністра. Однак серед них був і журналіст «Обозревателя» Олександр Чаленко.

 

Випусковий редактор «Великої політики» Валерія Семенюк пояснила ТК, що редакція експериментує в умовах зміни сітки: раніше ток-шоу виходило о 21:50, минулої п'ятниці - почалося о 21:40, а надалі його планують змістити на 22:33. «Якщо плани ставити проект о 22:33 підтвердяться, то ми вважаємо, що починати з годинного блоку спілкування з журналістами - це розтягування програми. Тому ми вирішили з "дуже важливою персоною" говорити тільки по тій події, у якій вона відзначилася протягом тижня», - сказала пані Семенюк, наголосивши, що це не остаточне рішення.

 

ТК сподівається також отримати коментар Євгена Кисельова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18396
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ontario
4825 дн. тому
Жалюгідне видовище " Велика політика" та Інтера покорний слуга. Мало того , що запрошують сюди мерзенних бузин та чорноротих гебельсівних, але ще й маніпулюють голосуванням з точністю до навпаки. Кривосісі словом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду