detector.media
14.02.2011 19:08
«Велика політика» перестала запрошувати журналістів

11 лютого у студії ток-шоу «Велика політика» на телеканалі «Інтер» були відсутні журналісти, які зазвичай ставлять запитання гостю в першому блоці програми під назвою «Дуже важлива персона». У цьому випуску з гостем - міністром оборони Михайлом Єжелем - Євген Кисельов спілкувався сам на сам.

 

За інформацією «Детектор медіа», надалі в програмі більше не планується участь журналістів.

 

Видозміна формату відбулася ще в попередньому випуску програми. 4 лютого, коли гостем «Великої політики» став міністр освіти Дмитро Табачник, Євген Кисельов зібрав за круглим столом не своїх колег, а критиків і прихильників міністра. Однак серед них був і журналіст «Обозревателя» Олександр Чаленко.

 

Випусковий редактор «Великої політики» Валерія Семенюк пояснила ТК, що редакція експериментує в умовах зміни сітки: раніше ток-шоу виходило о 21:50, минулої п'ятниці - почалося о 21:40, а надалі його планують змістити на 22:33. «Якщо плани ставити проект о 22:33 підтвердяться, то ми вважаємо, що починати з годинного блоку спілкування з журналістами - це розтягування програми. Тому ми вирішили з "дуже важливою персоною" говорити тільки по тій події, у якій вона відзначилася протягом тижня», - сказала пані Семенюк, наголосивши, що це не остаточне рішення.

 

ТК сподівається також отримати коментар Євгена Кисельова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY