Арт-директор «Інтера» Євген Санніков і дизайн-директор Ігор Грицик переходять на Film.UA

9 Грудня 2010
21991
9 Грудня 2010
10:50

Арт-директор «Інтера» Євген Санніков і дизайн-директор Ігор Грицик переходять на Film.UA

21991
Арт-директор «Інтера» Євген Санніков і дизайн-директор Ігор Грицик переходять на Film.UA

Арт-директор «Інтера» Євген Санніков та його заступник, дизайн-директор Ігор Грицик залишають телеканал і переходять у групу компаній Film.UA. Про це повідомляє сайт «Дуся».

 

Пан Санніков повідомив виданню, що вони залишають канал з 15 грудня. У компанії Film. UA працюватимуть у новій «спеціально організованій структурі». «Хоча, профіль своїх занять ми змінювати не будемо - я займатимусь тим самим візуальним брендингом для телебачення», -  сказав він.

 

Хто стане новим арт-директором «Інтера», поки не відомо. Ольга Захарова, яку за чутками можуть призначити на цю посаду, поки ще працює в «Национальной медийной группе ТВ» (Росія), але повертається у власну компанію «1+1 Відео Дизайн». За словами пані Захарової, її компанія  планує співпрацювати з різними каналами, і з «Інтером» також.

 

«Ми продовжимо співпрацю з російськими каналами та будемо співпрацювати з багатьма українськими каналами, у тому числі і з "Інтером". Зараз ми оформлюємо програму Анни Безулик, працюємо і з 5-м каналом. Нарешті, зовсім точно можу сказати, що я ніколи не працюватиму на "Інтері" на посаді арт-директора медіагрупи - для мене це пройдений етап», - зазначила Ольга Захарова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21991
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду