detector.media
09.12.2010 10:50
Арт-директор «Інтера» Євген Санніков і дизайн-директор Ігор Грицик переходять на Film.UA

Арт-директор «Інтера» Євген Санніков та його заступник, дизайн-директор Ігор Грицик залишають телеканал і переходять у групу компаній Film.UA. Про це повідомляє сайт «Дуся».

 

Пан Санніков повідомив виданню, що вони залишають канал з 15 грудня. У компанії Film. UA працюватимуть у новій «спеціально організованій структурі». «Хоча, профіль своїх занять ми змінювати не будемо - я займатимусь тим самим візуальним брендингом для телебачення», -  сказав він.

 

Хто стане новим арт-директором «Інтера», поки не відомо. Ольга Захарова, яку за чутками можуть призначити на цю посаду, поки ще працює в «Национальной медийной группе ТВ» (Росія), але повертається у власну компанію «1+1 Відео Дизайн». За словами пані Захарової, її компанія  планує співпрацювати з різними каналами, і з «Інтером» також.

 

«Ми продовжимо співпрацю з російськими каналами та будемо співпрацювати з багатьма українськими каналами, у тому числі і з "Інтером". Зараз ми оформлюємо програму Анни Безулик, працюємо і з 5-м каналом. Нарешті, зовсім точно можу сказати, що я ніколи не працюватиму на "Інтері" на посаді арт-директора медіагрупи - для мене це пройдений етап», - зазначила Ольга Захарова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY