Екс-футболіст київського «Динамо» Вадим Євтушенко став експертом каналу «Футбол»

18 Серпня 2010
15187
18 Серпня 2010
14:53

Екс-футболіст київського «Динамо» Вадим Євтушенко став експертом каналу «Футбол»

15187
Екс-футболіст київського «Динамо» Вадим Євтушенко став експертом каналу «Футбол»

Вадим Євтушенко, екс-футболіст київського «Динамо» і колишній асистент тренера збірної України, став експертом телеканалу «Футбол». Про це повідомила прес-служба каналу.

 

За словами пана Вадима, він співпрацюватиме з каналом на матчах чемпіонату України, також є попередня домовленість щодо ігор Ліги Європи.

 

Дебют нового експерта на каналі «Футбол» уже відбувся - у минулі вихідні володар Кубку Кубків аналізував в ефірі два матчі української Прем'єр-ліги, зокрема гру «Шахтар» - «Карпати». «Я сам грав і відчував критику на собі. Не завжди приємно чути критичні зауваження, але якщо думка конструктивна і правдива, то це не настільки образливо», - коментує пан Євтушенко.

 

Зазначимо, що Вадим Євтушенко вже має досвід роботи на телебаченні. Раніше він коментував матчі Ліги чемпіонів на одному зі шведських телеканалів, а також поєдинки чемпіонату світу 2010 року у ПАР.

 

Вадим Анатолійович Євтушенко - екс-півзахисник київського «Динамо», дніпропетровського «Дніпра». Майстер спорту міжнародного класу, заслужений майстер спорту СРСР, п'ятиразовий чемпіон СРСР і триразовий володар кубку СРСР, володар Кубку Кубків УЄФА 1986 року, чемпіон Швеції 1992 року в складі клубу «АІК». Був тренером шведської команди «Валста Сіріанска», асистентом головного тренера національної збірної України Олексія Михайличенка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15187
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду