До нового сезону «Сіті» оновив «Сіті-Ранок»

17 Серпня 2010
11889
17 Серпня 2010
16:27

До нового сезону «Сіті» оновив «Сіті-Ранок»

11889
До нового сезону «Сіті» оновив «Сіті-Ранок»

25 серпня в ефір телеканалу «Сіті» повертається ранкове інформаційно-розважальне шоу «Сіті-Ранок». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект виходитиме із 7.00  до 9.00. Вестимуть програму Ганна Бока і Тарас Боровок.

 

У концепції оновленого формату «Сіті-Ранку» з'явиться більше соціальної та пізнавальної інформації про столицю України, оновлена рубрика порад, квести на знання рідного міста. У ранковому випуску вийдуть два випуски новин: о 7.30 та 8.30.

 

«Ми не будемо давати традиційні поради домогосподаркам, як приготувати правильний сніданок. Щоранку будемо шукати та нагороджувати найактивніших глядачів і кращих знавців історії рідного міста», - зазначає ведуча Ганна Бока.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11889
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
petja
5000 дн. тому
"Ми не будемо давати традиційні поради домогосподаркам, як приготувати правильний сніданок" Ну хоч хтось зрозумів, що це вже набридло))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду