Держкомтелерадіо оголосив конкурс на посаду гендиректора Волинської ОДТРК

24 Липня 2010
15433
24 Липня 2010
10:57

Держкомтелерадіо оголосив конкурс на посаду гендиректора Волинської ОДТРК

15433
Держкомтелерадіо оголосив конкурс на посаду гендиректора Волинської ОДТРК

Державний комітет телебачення та радіомовлення проводить конкурсний відбір на посаду генерального директора Волинської обласної державної телерадіокомпанії.

 

Вимоги до претендентів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, відсутність судимості, заборони займати певні посади та займатися певними видами діяльності, повна вища освіта та досвід в роботі на посаді керівника організації або на іншій керівній посаді за основними напрямами діяльності Волинської ОДТРК.

 

Перелік необхідних для подачі документів розміщений на сайті Держкомтелерадіо.

 

Реєстрація охочих взяти участь у конкурсному відборі буде проводитися протягом 30 календарних днів, починаючи з дня оприлюднення цього оголошення (23 липня), за адресою: 01001 м. Київ, вул. Прорізна, 2 (8 поверх, каб. 803 - приміщення відділу кадрової роботи та державної служби). Телефон для довідок: (044) 278-82-05.

 

Визначення учасників конкурсного відбору буде здійснено на засіданні конкурсної комісії, яке відбудеться 2 вересня 2010 року о 10 годині в Національному прес-центрі телебачення і радіомовлення (вул. Хрещатик, 26).

 

Нині виконувачем обов'язків гендиректора Волинської ОДТРК є Ольга Куліш.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15433
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду