Український Bonnier створив платформу для читання преси з цифрових носіїв

25 Червня 2010
23884
25 Червня 2010
15:00

Український Bonnier створив платформу для читання преси з цифрових носіїв

23884
Український Bonnier створив платформу для читання преси з цифрових носіїв

Український підрозділ шведського медіахолдингу Bonnier Business Press розробив технічну платформу для створення та розповсюдження цифрових версій друкованих видань на портативних пристроях (електронних планшетах) та в інтернеті. Про це повідомляється у релізі підрозділу.

 

Платформа, яка називається Izdai, розроблена місцевими фахівцями та є їх власністю. Шведський холдинг виступає партнером проекту, хоча має власний аналогічний продукт, який наразі посилено просувається у США.

 

За словами керівника Izdai Олександра Пестунова, вартість платформи залежить від обсягу сервісів, замовлених видавцем. Конкретних сум він не називає. Тестова версія розповсюджується безкоштовно.

 

За інформацією «Детектор медіа», проект уже презентовано «Картелю», «Сегодня Мультимедіа» та «Компаньйону».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23884
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
reader
5053 дн. тому
а я не буду користуватись послугою, бо її назва російською мовою. хай в Росії і користуються.
читаДтч
5054 дн. тому
А я не буду платить. Медиапланшеты - удел гламурных падокаф.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду