Іван Букреєв очолив відділ стратегічного планування ТРК «Україна»

8 Червня 2010
14803
8 Червня 2010
19:34

Іван Букреєв очолив відділ стратегічного планування ТРК «Україна»

14803
Іван Букреєв очолив відділ стратегічного планування ТРК «Україна»

Іван Букреєв призначений на посаду начальника відділу стратегічного планування ТРК «Україна». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

До кола його обов'язків входитимуть формування відділу стратегічного планування, участь у розробці концепції розвитку медіагрупи «Україна», а також робота над запуском нових каналів групи.

 

Раніше Іван Букреєв працював у компанії NBC Universal International TV Distribution на посаді менеджера з продажів в СНД, країнах Балтії і Сербії. До цього керував відділом стратегічних закупівель на телеканалі «1+1».

 

«Я отримав цікаву пропозицію від керівництва телеканалу "Україна" і радий повернутися на батьківщину. Канал ставить перед собою амбітні завдання з будівництва потужного медіахолдингу, який динамічно зростає, і я сподіваюся взяти в цьому дієву участь», - цитує прес-служба коментар Івана Букреєва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14803
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Tushkin
5068 дн. тому
Мой буся! ))
Интересующийся
5069 дн. тому
Кто? Не понимаю. Доярка из Кахцапетовки с Паперником?
Интересующемуся
5069 дн. тому
Уже завербовали! Ранее были завербованы: Миргородская, Курчакова, Дзики с послом Польши в Украине и... ну, вы понимаете, кто.
Интересующийся
5069 дн. тому
Иван, Вы готовы вступить в теневую мафию Гнедаш? Вас же завербуют! Либо выживут...
Diga
5070 дн. тому
Мої вітання!
ohoho
5070 дн. тому
Ваня!! Велкам бэк фром зе дарк сайд! )) И успехов в корпоративных войнах! ;)
И.Б.
5071 дн. тому
Дякую, Отаре!)
Otar Dovzhenko
5071 дн. тому
Хохо! З поверненням!)
Червакова
5071 дн. тому
Мой пуся
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду