Ахметов викупив усі акції ТРК «Україна» в Донецької міськради

26 Травня 2010
17826
26 Травня 2010
17:46

Ахметов викупив усі акції ТРК «Україна» в Донецької міськради

17826
Ахметов викупив усі акції ТРК «Україна» в Донецької міськради

ЗАТ «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ) 11 травня викупило всі акції ЗАТ «Телерадіокомпанія "Україна"». Про це йдеться в повідомленні, опублікованому в бюлетені «Цінні папери України», повідомляє «РБК-Україна».

 

До цього частка СКМ у ТРК «Україна» становила 99,93%. Іншому співзасновнику, Донецькій міській раді, належало 0,07%, тобто 90 тис. акцій номінальною вартістю одна гривня.

 

Раніше на сесії Донецької міської ради було прийняте рішення про вихід міськради зі співзасновників ТРК «Україна». Причиною такого рішення стало те, що міськрада не отримувала ніякої фінансової віддачі.

 

Таким чином, вихід із співзасновників дозволив іншому співзасновнику, компанії СКМ, приватизувати телерадіокомпанію.

 

Як повідомляла ТК, у 2009 році співзасновником ТРК «Україна» замість Донецького акціонерно-комерційного міського банку стало ЗАТ СКМ.

 

Нагадаємо, 100% акцій СКМ належать народному депутату Ринату Ахметову.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17826
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитрий
5054 дн. тому
Чтобы продать, разве не ясно ? Он не мог продать раньше. так как канал не был приватизирован.
свобода
5055 дн. тому
томущо ахметов
galvanize
5055 дн. тому
И зачем ему это
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду