Мін’юст зареєстрував Міжнародне агентство інформаційних розслідувань і нові видання

11 Лютого 2010
16948
11 Лютого 2010
14:50

Мін’юст зареєстрував Міжнародне агентство інформаційних розслідувань і нові видання

16948
Мін’юст зареєстрував Міжнародне агентство інформаційних розслідувань і нові видання

Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані видання: по одній газеті і журналу, а також інформаційне агентство.

 

2 лютого наказом № 203/5 зареєстровані журнал Education.UA (з англ.: - «Освіта.УА»), газета «Криминал. Общество. Право».

 

Перереєстровані журнали «Cigar Clan Україна» («Cigar Clan Украина»), «Столичний експрес», «Транспорт», «Альманах міжнародного експедитора» та збірники наукових праць «Виноградарство и виноделие», «Простір арт-терапії».

 

4 лютого наказом № 221/5 зареєстроване інформаційне агентство  «Міжнародне агентство інформаційних розслідувань».

 

Як повідомляється на сайті агентства, МАІР - це «об'єднання  відомих журналістів і правозахисників в ім'я верховенства права, свободи слова і захисту конституційних прав громадян». МАІР проводить незалежні інформаційно-аналітичні розслідування в різних сферах громадського життя, політики, економіки і юриспруденції. Окрім моніторингу і інформування про порушення прав і свобод громадян, окремими напрямами досліджень стали протидія корупції і організованій злочинності, національна безпека і безпека бізнесу, а також резонансні злочини.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16948
Читайте також
15.02.2010 14:41
Евгения Продаева
21 908
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду