detector.media
11.02.2010 14:50
Мін’юст зареєстрував Міжнародне агентство інформаційних розслідувань і нові видання

Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані видання: по одній газеті і журналу, а також інформаційне агентство.

 

2 лютого наказом № 203/5 зареєстровані журнал Education.UA (з англ.: - «Освіта.УА»), газета «Криминал. Общество. Право».

 

Перереєстровані журнали «Cigar Clan Україна» («Cigar Clan Украина»), «Столичний експрес», «Транспорт», «Альманах міжнародного експедитора» та збірники наукових праць «Виноградарство и виноделие», «Простір арт-терапії».

 

4 лютого наказом № 221/5 зареєстроване інформаційне агентство  «Міжнародне агентство інформаційних розслідувань».

 

Як повідомляється на сайті агентства, МАІР - це «об'єднання  відомих журналістів і правозахисників в ім'я верховенства права, свободи слова і захисту конституційних прав громадян». МАІР проводить незалежні інформаційно-аналітичні розслідування в різних сферах громадського життя, політики, економіки і юриспруденції. Окрім моніторингу і інформування про порушення прав і свобод громадян, окремими напрямами досліджень стали протидія корупції і організованій злочинності, національна безпека і безпека бізнесу, а також резонансні злочини.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY