«Інтер» почне показ оригінальної версії Yes, Minister 15 січня

30 Грудня 2009
18771
30 Грудня 2009
13:29

«Інтер» почне показ оригінальної версії Yes, Minister 15 січня

18771
«Інтер» почне показ оригінальної версії Yes, Minister 15 січня

15 січня на «Інтері»  вийде прем'єра  сатиричного серіалу ВВС  «Пан міністр» (Yes, Minister). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серіал стартує о 00.00 одразу після «Великої політики». «Пан міністр» розповідає  про життя та кар'єру  вигаданого міністра, а пізніше й прем'єр-міністра, Джеймса Хакера та його оточуючих.

 

Нагадаємо, восени Інтер» придбав у компанії ВВС ліцензію на виробництво проекту Yes, Minister («Так, пане міністре») та його продовження Yes, Prime Minister («Так, пане прем'єр-міністр»). Здійснюватиме розробку серіалу «Студія Квартал-95», а її керівник Володимир Зеленський зіграє у фільмі одну з ролей.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18771
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
shelya
5231 дн. тому
Оце новина шо треба! Я ще влітку писав у блозі: класний серіал!
Макс Рубин
5231 дн. тому
супер!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду