«1+1» перейде на продажі за аудиторією 18-54

9 Вересня 2009
24686
9 Вересня 2009
14:33

«1+1» перейде на продажі за аудиторією 18-54

24686
«1+1» перейде на продажі за аудиторією 18-54

Рекламний час телеканалу «1+1» продаватиметься за аудиторією 18-54. Про це «Детектор медіа» повідомили у департаменті продажів каналу.

 

Перехід на нову комерційну аудиторію уже розпочався. Рекламодавцям, які розмістилися нещодавно, пропонували купувати рейтинги за новою аудиторію.

 

Нагадаємо, наприкінці минулого року «1+1» обрав своєю цільовою аудиторією людей від 18 до 54 років. Проте в умовах розміщення реклами баїнговою аудиторією було визначено  18+, за якою також продається «Інтер», СТБ, «Україна», Перший національний, 5 канал тощо. Рекламодавці, що розміщуються на каналі з початку 2009 року, до грудня залишаться на старих умовах, а новим пропонуватиметься нова ЦА. Наступного року, імовірно, канал перейде на неї повністю.

 

За 18-54 рейтинги «1+1» вищі, ніж за 18+, і канал розраховує на подальше омолодження своїх глядачів. Тож, зазначають на каналі, перехід на нову аудиторією спрямований радше на майбутні дивіденди. Оскільки за 18-54 ролики набиратимуть більше рейтингів, їх розміщення коштуватиме рекламодавцям дорожче. Наразі, за словами представників каналу, рекламодавці спокійно сприймають зміну і не вимагають перерахувати вартість пункту рейтингу відповідно до інших ЦА.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24686
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
щщщщас
5341 дн. тому
Эта мысль витала на плюсах ещё до прихода Коломойского.
Свідомий Українець
5342 дн. тому
Личное указание тов. Коломойского? ;-)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду