Працівників НТКУ скорочують, незважаючи на незгоду профспілки

23 Квітня 2009
23349
23 Квітня 2009
11:50

Працівників НТКУ скорочують, незважаючи на незгоду профспілки

23349
Працівників НТКУ скорочують, незважаючи на незгоду профспілки

22 квітня почалися скорочення працівників НТКУ, яке було заплановане три місяці тому. Незважаючи на те, що осередок КНМП у телекомпанії не дав згоди на скорочення своїх членів, президент телеканалу Василь Ілащук усе ж видав два накази № 204-к 17 квітня та № 207-к від 21 квітня цього року, відповідно до яких саме ці члени профспілки підпадають під скорочення.

 

 «Ми сьогодні отримали копії цих наказів, де зазначено, що наш осередок не надав керівництву обґрунтування і немає відмови у згоді на звільнення членів нашої профспілки. Але це неправда. Оскільки засідання осередку відбулося 13 квітня, а 14-го ми вже передали необхідні документи у загальний відділ НТКУ, на яких є вхідний номер. Ми не давали згоди на звільнення, тому це скорочення незаконне», - розповіла член комітету осередку КНМП на НТКУ Катерина Кацан.

 

Голова КНМП Юрій Луканов зауважив, що питання скорочення на НТКУ стане на сьогоднішньому засіданні комітету пріоритетним. «Ми будемо вживати рішучих заходів, можливо навіть нетрадиційних», - сказав Юрій Луканов.

 

Президент НТКУ Василь Ілащук на запитання ТК чи скорочуватимуться працівники телеканалу- члени КНМП, щодо яких профспілка не дала згоди на звільнення, відповів: «Ми їх будемо скорочувати, а далі всі проблемні питання будемо вирішувати у судових процесах».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23349
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
христианин
5479 дн. тому
от Матфея 7:12 "Поступайте с другими людьми так,как хотите чтобы они поступали с вами."
Инна Удовенко,НТКУ
5479 дн. тому
В.Илащук,по моему вы решили,что вы Господь Бог!
юрист
5481 дн. тому
Ілащук- із Чернівців. А ви не знали?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду