Колектив дніпропетровського «34 каналу» готовий голодувати, якщо міськрада звільнить директора

10 Листопада 2008
16219
10 Листопада 2008
19:57

Колектив дніпропетровського «34 каналу» готовий голодувати, якщо міськрада звільнить директора

16219
Колектив дніпропетровського «34 каналу» готовий голодувати, якщо міськрада звільнить директора
Колектив муніципального дніпропетровського телеканалу «34 канал» (КП «Дніпропетровська міська студія телебачення») готовий оголосити безстрокове голодування, якщо міська влада звільнить керівника каналу Євгена Надіона. Про це йдеться у повідомленні ІА «Новий міст».
 
Під зверненням працівників каналу до міськради та мера стоїть 89 підписів співробітників каналу. Колектив називає причиною ситуації, що склалася, «війну» представників окремих політичних сил за телеканал.
 
10 листопада на позачерговій сесії Дніпропетровської міської ради депутати ухвалили рішення рекомендувати міському голові Іванові Куліченку доручити провести розслідування щодо «34 каналу», відсторонивши Євгена Надіона від виконання службових обов’язків на час розслідування. Також на порядок денний було винесено питання про реорганізацію каналу з акціонерного товариства закритого типу у товариство з обмеженою відповідальністю із можливим збільшенням статутного капіталу за умовою збереження за міськрадою блокуючого пакету акцій (41%). Депутати стверджують, що двоє акціонерів АТЗТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» — Євген Надіон та Володимир Білий, кожен із яких володів 18-відсотковим пакетом акцій товариства, без відома Дніпропетровської міської ради, яка є власником 32% акцій, продали свої частки невідомому покупцеві.
 
Іван Куліченко у відповідь на вимоги депутатів відповів, що приймає лише рекомендації, проте остаточне рішення все одно залишає за собою.
 
«Детектор медіа» з’ясовуватиме подробиці конфлікту.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16219
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
otar
5665 дн. тому
Сірожа, я просто лінки переплутав. Там є інше повідомлення, де є про голодування.
Сірожа
5665 дн. тому
Телекритика! А де там "Новий міст" каже про можливе голодування? Я такого не знайшов в їх повідомленні.
Беня
5666 дн. тому
Типичная рейдерская атака по-днепропетровски. Почти как на Озерку. 15 лет существовал канал, а сейчас кому-то понадобился. На готовенькое всегда много желающих.
KOT
5666 дн. тому
Борітесь і поборете, колеги!!! Ми Вас підтримуємо!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду