Рекламу на сайтах «УП» і «УМХ» продаватиме новий сейлз-хаус AdBroker

28 Жовтня 2008
5875
28 Жовтня 2008
12:10

Рекламу на сайтах «УП» і «УМХ» продаватиме новий сейлз-хаус AdBroker

5875
Рекламу на сайтах «УП» і «УМХ» продаватиме новий сейлз-хаус AdBroker
Компанія «Агора Україна» відкрила свій сейлз-хаус AdBroker, який буде займатися продажем рекламних площ як на сайтах компанії «Агора Україна», так і на сайтах-партнерах, з-поміж яких сайти «Українського медіахолдингу» та «Української правди». Як повідомила «Детектор медіа» прес-служба компанії «Агора Україна», AdBroker отримав невиключні права на продаж реклами на сайтах «УМХ» і «УП», тобто ці ресурси зможуть також самостійно залучати рекламодавців. Сума угоди з комерційних міркувань не розголошується.
 
Всі сайти компанії «Агора Україна» та сервіси партнерів компанії, що входять до рекламної пропозиції AdBroker, використовують інструмент вимірювання онлайн-аудиторії gemiusAudience. Цей інструмент надає інформацію про стать, вік, дохід, рівень освіти тощо аудиторії, таким чином надаючи можливість рекламодавцям досягнути їхньої цільової аудиторії.
 
Сейлз-хаус AdBroker запропонує своїм українським клієнтам рекламні площі на інтернет-ресурсах компанії «Agora SA» у Польщі й на інших польських сайтах. Також AdBroker буде виконувати посередницькі функції для польських клієнтів, зацікавлених у розміщенні реклами на сайтах в Україні.
 
«Це наступний важливий крок у розширенні нашої діяльності в Україні. Ми хочемо запропонувати нашим українським клієнтам досвід та послуги високого рівня, за якими ми відомі серед наших клієнтів на польському ринку. Ми не просто продаємо сайти, а пропонуємо привабливу аудиторію нашим українським клієнтам», – зазначає директор «Агора Україна» Марчін Шимчак.
 
Довідка:
Компанія «Агора Україна» була заснована у травні 2007 року польським медіахолдингом «Agora SA». До сфери діяльності української компанії належать видавнича та інтернет-діяльність на території України. Першим проектом компанії була платформа блогів Blox.ua. Стартувавши в січні 2008 року, платформа нині нараховує понад 3000 блогів та майже 8000 зареєстрованих користувачів. Другим проектом компанії «Агора Україна» став ігровий портал ChikiDriki.com.ua, що був запущений у вересні 2008 року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5875
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду