detector.media
28.10.2008 12:10
Рекламу на сайтах «УП» і «УМХ» продаватиме новий сейлз-хаус AdBroker
Компанія «Агора Україна» відкрила свій сейлз-хаус AdBroker, який буде займатися продажем рекламних площ як на сайтах компанії «Агора Україна», так і на сайтах-партнерах, з-поміж яких сайти «Українського медіахолдингу» та «Української правди». Як повідомила «Детектор медіа» прес-служба компанії «Агора Україна», AdBroker отримав невиключні права на продаж реклами на сайтах «УМХ» і «УП», тобто ці ресурси зможуть також самостійно залучати рекламодавців. Сума угоди з комерційних міркувань не розголошується.
 
Всі сайти компанії «Агора Україна» та сервіси партнерів компанії, що входять до рекламної пропозиції AdBroker, використовують інструмент вимірювання онлайн-аудиторії gemiusAudience. Цей інструмент надає інформацію про стать, вік, дохід, рівень освіти тощо аудиторії, таким чином надаючи можливість рекламодавцям досягнути їхньої цільової аудиторії.
 
Сейлз-хаус AdBroker запропонує своїм українським клієнтам рекламні площі на інтернет-ресурсах компанії «Agora SA» у Польщі й на інших польських сайтах. Також AdBroker буде виконувати посередницькі функції для польських клієнтів, зацікавлених у розміщенні реклами на сайтах в Україні.
 
«Це наступний важливий крок у розширенні нашої діяльності в Україні. Ми хочемо запропонувати нашим українським клієнтам досвід та послуги високого рівня, за якими ми відомі серед наших клієнтів на польському ринку. Ми не просто продаємо сайти, а пропонуємо привабливу аудиторію нашим українським клієнтам», – зазначає директор «Агора Україна» Марчін Шимчак.
 
Довідка:
Компанія «Агора Україна» була заснована у травні 2007 року польським медіахолдингом «Agora SA». До сфери діяльності української компанії належать видавнича та інтернет-діяльність на території України. Першим проектом компанії була платформа блогів Blox.ua. Стартувавши в січні 2008 року, платформа нині нараховує понад 3000 блогів та майже 8000 зареєстрованих користувачів. Другим проектом компанії «Агора Україна» став ігровий портал ChikiDriki.com.ua, що був запущений у вересні 2008 року.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY