Програма «По-перше» з Юрієм Громницьким на Першому стартує у жовтні

28 Серпня 2008
20770
28 Серпня 2008
11:12

Програма «По-перше» з Юрієм Громницьким на Першому стартує у жовтні

20770
Програма «По-перше» з Юрієм Громницьким на Першому стартує у жовтні
У жовтні на Першому національному стартує щотижнева аналітична програма під назвою «По-перше». Як повідомляє сайт каналу, ведучим програми, яка виходитиме щоп’ятниці о 21 годині, стане Юрій Громницький.
 
«Це буде своєрідний аналіз того, як Україна прожила тиждень. Передуватиме тижневику програма «Точка зору», яка не зникне з нашого ефіру і виходитиме з понеділка по четвер. Чотири рази на тиждень в студії «Точки зору» порушуватимуться найважливіші теми з життя країни. А в п’ятницю на Першому зберуться імениті політики, політтехнологи, психологи, аналітики та експерти з того чи іншого питання, аби говорити про те, чим і як жила Україна цей тиждень», -  цитує прес-служба в.о. президента НТКУ Василя Ілащука.
 
Як повідомив пан Ілащук, програма йтиме з великої студії, в якій, утім, не буде глядацької аудиторії. «Якщо глядачі в студії будуть інертними, і не матимуть можливості взяти участь у дискусії – в чому ж тоді їхня місія? Тому ведучий нашої аналітичної програми залишиться сам на сам з політиками та експертами», - пояснив це рішення Василь Ілащук.
 
Раніше «Детектор медіа» повідомляла про підготовку командою ТВО «Новини» на чолі з Данилом Кляхіним недільного підсумкового аналітичного випуску. За інформацією сайту «Дуся», від цього проекту керівництво каналу вирішило відмовитись.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20770
Коментарі
21
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5538 дн. тому
перебрешуть шо захочуть. нехай Ілащук розкаже, шо за мутки були з цим проєктом з самого початку. а ідея назви також товаріща Президента.
адынадын
5728 дн. тому
Фіга собі :) Оце опуси пішли... Мабуть дійсно фан :)
fan
5728 дн. тому
Громницький - один з найкращих журналістів в Україні. Він надзвичайно високопрофесійна, інтелектуальна людина. Це "останній з могікан" , кого ще можна слухати і дивитись на УТ-1. Всі, хто щось базікають проти Громницького і Федоріва - бездарі, яким ніколи не досягти їхнього рівня. Заздрість нікчем та комплекс меншовартості - характерна риса більшості нероб на УТ-1.
fan
5728 дн. тому
Громницький - один з найкращих журналістів в Україні. Він надзвичайно високопрофесійна, інтелектуальна людина. Це "останній з могікан" , кого ще можна слухати і дивитись на УТ-1. Всі, хто щось базікають проти Громницького і Федоріва - бездарі, яким ніколи не досягти їхнього рівня. Заздрість нікчем та комплекс меншовартості - характерна риса більшості нероб на УТ-1.
8-)
5728 дн. тому
Не має ніякого відношення до цього проекту Федорів.. Хоча якщо є бажання, то і собаці можна кінський хвіст пришити... А шлюби влалі-невдалі, пробивання, успіхи, досягнення - це те, чому пересічний українець завжди буде заздрити і проклинати тих, хто вище них піднявся.. Ніколи, повторюю ніколи ніхто не скаже, що людина добилася всього своїм трудом. Завжди або шлюб вдалий, або ліжко потрібне або ГБшні зв"язки.. Вам не смішно від тої дурі, яку пишете? Щодо правильності назви "По-перше" звертайтеся до Данила Кляхіна - це нібито його ідея...
5728 дн. тому
назва "по-перше" - це калька з російської. Українською мовою не звучить: "передусім". Але й цей ГеБІСТ в минулому , а сучасний - ФедорОв, обидва дуболоми.
Не Бувалий
5728 дн. тому
Та нікого давно не коробить від цієї недолугості - Ігоря Федоріва! І нічого "дядя Федір" на проф. ниві не добився, бо завжди був пристосуванцем і альфонсом. Якби не його шлюб із Танею Трощинською, в батьків якої є зв"язки в академічних колах, то був би він зараз коректором газети "Вісті Сирця".
Все просто
5728 дн. тому
Бібісюха, то забери назад до Лондона хоча б Куликова! Бо він, бідося, стогне в Україні й роздає інтерв"ю {CENSORED} Для А.В.: Ми не говоримо про радійну професійність екс-бібісішника Громницького. Ми ведемо мову про брак телевізійної професійності. А це очевидно. На жаль.
8-)
5728 дн. тому
БУВАЛОМУ ---- Ги... а вас досі коробить від Федоріва наскільки розумію? + не дає спокою Громницький.. МОжу сказати, що це люди, які багато чого добилися на професійній ниві і на відміну від вас добре роблять свою роботу.. Ви б краще подивилися на тих хлопців, яким поставили завдання зробити тижневик на початок осені і яких тільки й бачили в Пепсі... ******** Перш ніж гнати на людей, які щось роблять запрезентуйте нам свої досягнення. Якщо таких нема, то ви банальний балабол.
бувалий
5728 дн. тому
А що їм ще робити. як не онолвену "точку позору". Хіба там ще є кому працювати. Недобитки лишились від усіх попередніх команд потроху. Таке контрпрограмування - курям на сміх. Розумію, чому Громика вигнали з "плюсів" - барбоса тоді ще не було, а всю ту команду розігнали,бо примітив бів жахливий.
бувалий
5728 дн. тому
У мене довга пам"ять - я знаю історію про двох друзів: Раца та Громницького... Дуболом він.
А.В.
5728 дн. тому
Не чіпайте Громницького! Усі звінувачення в непрофесійності безпідставні. Знаю про що говорю, бо працював з Юрою випусковим на 1+1. Громницький - класичний продукт школи ВВС. Інше питання, що виважена та спокійна журналістика не для України. Ті, хто дивляться Ларрі Кінга не дивляться "Ти нє павєріш" и "Программу максімум"... Кожному своє.
бібісюха
5729 дн. тому
от когось від заздрощів пучить. ніхто не скорочував ні куликова, ні тим більше громницького, вони абсолютно самостійно повернулися до україни, де хотіли жити й працювати, ні більше ні менше. те, що у певних простаків немає в голові місця для таких емоцій, нічого не говорить про громницького й куликова, яких нам тут, до речі, бракує.
Все просто
5729 дн. тому
Хіба ви не розумієте, що Громницький з"явився на телеекрані від безвиході? Українська служба Бі-Бі-Сі в Лондоні скоротила Громницького, як і Куликова (що пригрівся тепер біля друга Павлова на ICTV). То що хлопцям після років життя в Лондоні накажете робити в бідному Києві? З мікрофоном бігати репортажі для Барбоса робити? Ніколи! Ці панове повлаштовувалися не менш, як ВЕДУЧИМИ хто де зміг. Чи підходять вони для роботи в кадрі, чи можуть вести ток-шоу - ніхто навіть не переймався. Ось у чому річ! А Ви тут їх з різних боків аналізуєте...
Зоя З
5729 дн. тому
Згідноз нормами української стилістики говорити треба не "по-перше", а "насамперед". Це не гарна калька. А по-друге, ащо нового може сказати заштампований-заяложений Громницький нового й цікавого?-Плакати й кричати хочеться від його передач. Примітивно,непрофесійно, чиновницько-ідіопатична маска на тлі відстороненості,байдужості до того, про що гооворить сам. відсутність позиції, як власної, так й редакційної.Всі його попередні "проби" пера - передачі наче й про важливі проблеми, але без сюжету,кульмінації, і як завше- без висновків чи підсумків. І по закінченню залишається гірке відчуття:навіщо все отак пишно й з апломбом затівати, якщо ні гостроти, ні конкретики, ні результатів немає? Для чого? Показати себе ?- Але ж виглядає таким, як написала вище. То чи варто?
5729 дн. тому
Хто буде дивитися цього дядька? Хіба що схиблений, або такої самої орієнтації.
Балога
5729 дн. тому
Нам не страшен Шустер, для нас рейтинги - не главное!
5729 дн. тому
Мда, стоять в сетке напротив Шустера...смертники
Оксана Білозір
5729 дн. тому
І мене з чоловіком:))
Ігор Кріль
5729 дн. тому
І мене!!!
Балога
5729 дн. тому
Ви не забудьте мене запросити в якості головного експерта
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду