Данило Кляхін став заступником директора ТВО «Новини» і керівником підсумкового проекту

15 Квітня 2008
19300
15 Квітня 2008
12:07

Данило Кляхін став заступником директора ТВО «Новини» і керівником підсумкового проекту

19300
Данило Кляхін став заступником директора ТВО «Новини» і керівником підсумкового проекту
Випускового редактора новин НТКУ Данила Кляхіна 14 квітня 2008 року призначено заступником директора ТВО «Новини».  Відповідний наказ підписав в.о. президента НТКУ Василь Ілащук. 
 
Крім того, Данило Кляхін, який працює на НТКУ 2 роки, став керівником підсумково-аналітичного тижневика, про запланований запуск якого «ТК» уже повідомляла.  Раніше планувалося, що програма з’явиться в ефірі наприкінці травня; за прогнозами Данила Кляхіна, перший випуск вийде у першу неділю червня 2008 року. Хто вестиме програму, поки що не відомо: є кілька претендентів, серед яких і ведучий ток-шоу «Один за всіх» та «Точка зору» Юрій Громницький, чиє прізвище називали раніше. За словами пана Кляхіна, триває кастинг ведучих.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19300
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тому що
5875 дн. тому
На УТ-1 взагалі звільняли без формулювань. Згадайте попередників Феді - по 1-2 роки попрацювали в новинах - і годі. Так що , Федю, годі вже настало!
8-)
5875 дн. тому
ВАДИМу: нікого ще не звільняли з роботи з формулюванням "за манічку, бо дістали". Навчіться формулювати свої претензії або висловлювати хоча б думки. КОНИКові: "Зі своіми виробляємо плани боротьби проти... також своїх". Ця фраза передусім характеризує листа, який підписало 30+ чоловік із майже трьохсотного колективу. І ще. За чутками вчора в ньюсрумі в 16:00 дійсно спостерігалася концентрація людей, яких там більше року не бачили. Питається: чого б це. Ну і просто ПИТАННЯ: до чого ваші коментарі в темі про Кляхіна? :)
вадим
5875 дн. тому
Правильно! Геть Кончиту та Федю! Задовбали своєю манічкою! Та проведіть, нарешті кастинг ведучих. крім Бориско , Мотрич і Томанек нікого і слухати не хочеться!
троянський коник
5875 дн. тому
Сьогодні о 16.00 з"явилось оголошення - вперше за два місяці після зміни керівництва НТКУ - летючка в "новинах". Але летючка о 16.00 - в "новинах" так і не відбулась. Чекали годину. Але чи то сценарий аналітики не написали, чи то ще промо-акцію типу "Федю - в президенти" готують. Але навіть не пояснили чому не було. просто - для чого цим медузам щось казати. Чекали сьогодні - так іще почекають. Прихильники нинішнього диретора закрились з ним в кабінеті. "Воєнный совет в Филях под предводительством Кутузова"... Отака от команда, дожились. Зі своіми виробляємо плани боротьби проти... також своїх. А ще ці нескінчені підозри: а ви, бува не пишете на "телекритику"? Так неначе "телекритика" - це національна небезпека. Насправді - ми повинні радіти, що цей сайт є. Це - наш "гайд-парк" на випадок, коли керівництво страждає глухотою. Ау! Федя! Ти нас чуєш?
друль
5876 дн. тому
Данька, не звертай увагу на всіляких дурнів. Нехай гавкають, а ти йди до мети. :)))) Вітаю.
пропозиції володимирівні
5876 дн. тому
Шановно Пропозиціє Володимирівно! Люда Томанеко співпрацює не з Боссомя. а з Бассом і Ви це добре знаєте. а чого це Вас непокоїть? Ви думали вона все буде у Вас на підтанцьовці бігати? А ведучий в підсумковій програмі буде чоловік. Не журіться за нас. за себе пожуріться
Пропозиція.
5876 дн. тому
Пане Данило! Зробіть обличчям свого проекту Людмилу Томанек. Вона дуже хароша ведуча. Спокійна така, врівноважена і до Вас дослуховатиметься! Тим паче, що працювати щодня для неї дуже важко, а тут - "відтарабанив" 30-40 хв/раз на тиждень і гуляй з Боссом.
5876 дн. тому
Кстати Кляхин атк додолбили, что он даже заявление об уходе написал!Слава Богу - Илащук вовремя остановил. А то долгожители от темников тут пописались, а нормального человека терроризировали. На УТ-1 ситуацию надо выправлять презде всего психологически. Как и в новостях. Письма за и против - всего лишь всплеск. Просто когда делять коллективы на "этому дам", а "этому не дам" и кайфують что профессионалы без работы - это уже элементы садизма и таких "менеджеров средней ланки" надо просить. Ведь это же не частная компания. где что хочу то и ворочу - и не частные новости ( как кое-кто думает). А Илащуку надо мужества пожелать. Представляю какй прессинг он переживает. И не столько открытый сколько скрытый. Остерегайтесь! Василий Степанович, в этом "домике" на цвинтаре коварных очень много. А еще больше - прикормленых разными политическими силами.
5876 дн. тому
Нехай уже Громницький зосередиться на "точці зору". А то його якось забагато буде. Як у прислів"ї "де не впаде - там і вродить"! Є і інші гідні кандидатури!
Withu
5876 дн. тому
Сам Кляхин умный чувак и не нужно его долбить. Его уже додолбил Федорив до редактуры утренних выпусков и заявы на увольнение. А команда с Кляхиным будет стоящая. Удачи, Даня. Мы тебя защитим от "Ф"ерма в лице сам знаешь кого
очевидець
5877 дн. тому
ох і завертілись же заздрісники в новинах! Як вужі на сковорідці! Думали - тишком -нишком присплять пильність Василя, та й перебідують поки знову якийсь деня не прийде. Якщо кляхін це початок змін - то це добрий початок. Не давайте себе збити з пантелику! Василю, тримайтесь, насправді у вас вже є група підтримки!
ого-го
5877 дн. тому
Кастинг там уже провели: подивіться і послухайте - без корвалолу не вийде. Так що Кляхіну треба свіжу команду і подалі від цих смердючих новин з їхніми "професіоналами" з "вікон" миколки.
5877 дн. тому
А що зробив у 2003-му каніш зі своїми вітями та русліками - прийшли як монголо-татари з темниками! Кляхін - опрядка людина, які ходу тут не було, бо він - не стадний! Не буде підспівувати ні феді ні віті ні решті. Ви думаєете на УТ-1 може вижити така людина? Ставки Василь робить рпавильні, бо пам"ятає, як його влітку 2007-го марина бондаренко з докаленком звільняли - не давали проект робити і шили профнепригодність. Тут нрави дуже жорстокі. Так що српаведливість є і за неї варто боротись. І це ще не все.
Sova
5877 дн. тому
Данічка! Вітаю! цем
:)
5877 дн. тому
Василь ні на кого не ставить. :) Йому сказали рупор Секретаріату зробити на каналі.. Ну а що можу бети краще за підсумковий випуск, в якому світитиметься 60% президент і його васали :) От тільки поняття не маю з яким ресурсом збираються робити цю програму :)
колеги
5877 дн. тому
А за яким принципом призначення? По дзінку?Що зробив? Що показав за два роки в "Новинах"? Не з того починає нова команда.А що,оглянутися ,подивитися навколо не змогли? Скільки людей справді професійних "гуляє"поруч. Робите помилки ,Василю,і дуже серйозні. Не натих ставите. А шкода!
:)
5877 дн. тому
А кастинг журналістів? Чи може сюжети із Банкової будуть привозити? :)
,,,,
5877 дн. тому
Коли Олесь Терещенко очолить ТСН, ніхто не знає?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду