detector.media
28.08.2008 11:12
Програма «По-перше» з Юрієм Громницьким на Першому стартує у жовтні
Програма «По-перше» з Юрієм Громницьким на Першому стартує у жовтні
У жовтні на Першому національному стартує щотижнева аналітична програма під назвою «По-перше». Як повідомляє сайт каналу, ведучим програми, яка виходитиме щоп’ятниці о 21 годині, стане Юрій Громницький.
 
«Це буде своєрідний аналіз того, як Україна прожила тиждень. Передуватиме тижневику програма «Точка зору», яка не зникне з нашого ефіру і виходитиме з понеділка по четвер. Чотири рази на тиждень в студії «Точки зору» порушуватимуться найважливіші теми з життя країни. А в п’ятницю на Першому зберуться імениті політики, політтехнологи, психологи, аналітики та експерти з того чи іншого питання, аби говорити про те, чим і як жила Україна цей тиждень», -  цитує прес-служба в.о. президента НТКУ Василя Ілащука.
 
Як повідомив пан Ілащук, програма йтиме з великої студії, в якій, утім, не буде глядацької аудиторії. «Якщо глядачі в студії будуть інертними, і не матимуть можливості взяти участь у дискусії – в чому ж тоді їхня місія? Тому ведучий нашої аналітичної програми залишиться сам на сам з політиками та експертами», - пояснив це рішення Василь Ілащук.
 
Раніше «Детектор медіа» повідомляла про підготовку командою ТВО «Новини» на чолі з Данилом Кляхіним недільного підсумкового аналітичного випуску. За інформацією сайту «Дуся», від цього проекту керівництво каналу вирішило відмовитись.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY