Верховна Рада звільнила Едуарда Прутніка з посади голови Держтелерадіо

23 Травня 2008
28710
23 Травня 2008
13:56

Верховна Рада звільнила Едуарда Прутніка з посади голови Держтелерадіо

28710
Верховна Рада звільнила Едуарда Прутніка з посади голови Держтелерадіо
Верховна Рада України звільнила народного депутата Едуарда Прутніка (Партія регіонів) із посади голови Державного комітету телебачення і радіомовлення, повідомляє «Главред».
 
У постанові, за яку проголосували 413 народних депутатів, були пункти про складання повноважень 11 депутатів, звільнення Едуарда Прутніка та голови Антимонопольного комітету України Олексія Костусєва.
 
«Ця постанова була компромісом, якого досягли всі фракції Верховнї Ради, аби позбавити всіх сумісників або посади, або депутатських повноважень, - сказала «Детектор медіа» народний депутат (Партія регіонів) Ганна Герман. – За неї проголосували майже всі присутні в залі депутати. Едуард Прутнік суміщав посаду з депутатським мандатом не за своїм бажанням, і його позиція була принципова від початку – він хотів залишитись народним депутатом. Сьогодні вранці ми зв’язалися з паном Прутніком, і він ще раз підтвердив, що залишається депутатом»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28710
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
убийца эфира
5817 дн. тому
а болт тебе Рита, будет курус
Гита
5817 дн. тому
Рита
5818 дн. тому
Будет Герасимьюк. Говорю вам
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду