Новий канал планує запуск другого сезону «Фабрики зірок»

27 Грудня 2007
17147
27 Грудня 2007
14:16

Новий канал планує запуск другого сезону «Фабрики зірок»

17147
Новий канал планує запуск другого сезону «Фабрики зірок»

Новий канал планує запуск другого сезону «Фабрики зірок». Про це «ТК» повідомила керівник програмного відділу Нового каналу Ольга Задорожна.

 

За її словами, Новий канал цілком задоволений виходом і щоденників, і гала-концертів «Фабрики».

 

«Нас спершу не влаштовували праймові показники виходів щоденників, саме тому їх перенесли на більш пізній час. Із 5 листопада стартував серіал “Колишня”, який виходить о 22.00, і в нас з’явилася можливість повернути щоденники на зручний для глядачів час. Показниками задоволені», – наголосила Ольга Задорожна.

 

Що ж до гала-концертів, то, за словами керівника програмного відділу, вони були перенесені з 20.00 на 19.30, щоб максимально розійтися з «Шансом» у часі виходу.

 

Однак пані Задорожна наголосила на тому, що окрім цих змін у програмуванні невдовзі слід чекати на ще ефективніші: «Наші найкращі зміни попереду».

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17147
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду