Advertorial. Новітні можливості лотерейних технологій

22 Жовтня 2007
1393
22 Жовтня 2007
13:25

Advertorial. Новітні можливості лотерейних технологій

1393
Advertorial. Новітні можливості лотерейних технологій
Компанія «М.С.Л.» – оператор державних лотерей України - та світовий  лідер в галузі лотерей - Корпорація «ScientificGames» (США) - підписали договір про технічне забезпечення організації проведення миттєвих  лотерей в Україні.
 
Корпорація «Scientific Games»  розпочне виробництво та дистрибуцію лотерейних білетів миттєвих лотерей компанії «М.С.Л.» найближчим часом, що надасть можливість українському споживачу одержати ще більш якісний та цікавий лотерейний продукт, взяти участь у нових іграх найбільшого вітчизняного оператора.
 
Залучення новітніх світових технологій дистрибуції миттєвих лотерей, використання сучасних маркетингових досліджень в галузі лотерей покликане вивести лотерейний продукт МСЛ на технологічно більш високий рівень.
 
«Ми пишаємося тим, що стали партнером українських лотерей завдяки компанії «М.С.Л», - заявив Лорн Вейл, Глава і СЕО «Scientific Games». - Ми очікуємо ріст реалізації лотерей через мережу розповсюдження «М.С.Л.» з весни 2008 року. Українська економіка є однією з таких економік світу, що швидко розвиваються. І ми сподіваємось збільшити відрахування на благочинність, беручи участь у цьому проекті».
 
«Після успіху Scientific Games в інших країнах Європи ми сподіваємось, що саме ця компанія здатна збільшити обсяг реалізації миттєвих лотерей в Україні, - заявив Георгій Ложенко, Президент компанії «М.С.Л». - Наша компанія має великий досвід співробітництва з відомими закордонними та національними компаніями. І ми впевнені, що корпорація «Scientific Games» допоможе вийти нам на новий якісний рівень».
 
Довідка:
 
Корпорація «Scientific Games» є світовим лідером  з постачання інтегрованих рішень для миттєвих лотерей, систем та сервісів у лотерейному бізнесі, а також ігрових терміналів для прийому ставок на різноманітні ігри. Корпорація «Scientific Games» є ліцензійним оператором лотерей в Конектікуті, Мейні (США) та Нідерландах, а також є постачальником лотерейних білетів та сучасних лотерейних технологій для країн Європи (Німеччина, Італія тощо), Америки та інших країн, ведучим постачальником передплачених телефонних карток для телефонних компаній в  більш ніж 60 країнах по всьому світу.
 
  
Компанія «М.С.Л.» - найпотужніший в Україні лотерейний оператор. За її плечима 37 років досвіду на лотерейному ринку. «М.С.Л.» пропонує гравцям повний спектр лотерейної продукції- миттєві, числові, бінго, спортивні лотереї. Основний бренд - "Лото-Забава" - сімейна гра; дуже популярною є унікальна в Україні, а, можливо, й у всьому світі, квартирна лотерея "ХТО ТАМ"; лотерея "Мегалот", що трансформувалася з "Українського спортлото" - це гра для людей з аналітичним складом розуму; "Спротпрогноз" - для всіх, хто любить і знає футбол. Є великий вибір миттєвих лотерей, серед них: «Авто-лото», «Снайпер».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1393
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду